I appreciated the in store service in Delft

Very good service and advice to pick a sport Shoes for my toddler. Thank you!

Snel en product beter dan verwachting

Erg fijne en snelle service. Product is mooie kwaliteit

Duidelijke site, super snelle levering.

Bestelling kwam op tijd binnen

Goede verwachting

Heb mijn keuze aangefinkt . Volgende dag geleverd

Goede levering, mooie schoenen helaas passen ze me niet

geweldig mee gedacht door winkelmedewerkers in Delft

Heel erg blij met de riem die ik gekocht hebt en die ik heel graag wou. Super mee gedacht door de winkel medewerkers in Leidschendam en vooral Delft!. Heel erg bedankt voor alle moeite en het terugbellen en alle moeite !!

De schoenen die ik had besteld zitten erg lekker en waren precies mijn maat. De bezorging duurde wel iets langer dan verwacht, kwam op maandag ipv vrijdag/zaterdag.

Online bestellen verloopt vlot, groot assortiment, levering op tijd en prettig dat je kosteloos kunt retourneren .

Prima webshop, snelle levering en terugbetaling

Geweldige levering. Geweldige Bommelschoenen

De zending werd snel geleverd. De verpakking was top. De Bommelschoenen zeer mooi.

Fijn geholpen

Zeer prettige zaak.

Snelle duidelijke levering

Zeer duidelijke webshop en prettige communicatie.

Netjes

Mooie collectie en goede service.

De winkel in Leidschendam is ruim en mooi ingericht; prettig en overzichtelijk winkelen. Leuke merken en een veelzijdige collectie. Prettige klantenservice en medewerkers helpen je verder bij vragen en eventuele klachten.

Fijne schoenen en prima geholpen !

Fijne schoenen vriendelijke verkoopster

Goede en snelle service!

Goede en snelle online service! Zeer tevreden over! Hier bestel ik nog.

Goede en snelle service

Schoenen online besteld, ze waren helaas te klein. Wel heel prima schoenen. Geretourneerd en binnen 2 werkdagen het geld weer op de rekening.

Bestelling en bezorging perfect verlopen

perfecte service

per abuis had ik huisnummer 50 ingevuld ipv 51. In onze straat bestaat huisnummer 50 niet, zodat het pakket is teruggestuurd naar Nolten. Met een telefoontje is het huisnummer gewijzigd, het pakket direct weer verzonden. Zonder extra verzendkosten. Wat een goede service, zowel de meneer van Nolten die ik aan de lijn had, als het zonder extra kosten voor de tweede keer verzonden pakket.

Het was uitstekend

Het was uitstekend ! Alleen de bezorging liet twee dagen op zich wachten.Post nul had het kennelijk te druk.Dat is jammer maar gelukkig pasten de scatchers en kwamen ze voor mij op tijd!

Snelle levering. Mooie kwaliteit schoenen, met zorg verpakt.

Super goed!

Goed!

Vlot en snel ontvangen

Als je online besteld gaat de levering snel. Helaas paste ik niet in de schoen omdat mijn wreef te hoog is. De verwerking van de retour ging ook super snel. Maar ook in de winkel in Den Haag word je top geholpen. Ik kom er graag als ik toevallig in Den Haag ben.

Ervaring

Graag een mailtje als het pakketje thuis niet afgeleverd kon worden, op welk service punt het dan op te halen is.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.