Snelle levering en goede service

Goed is goed. Dit keer was alles perfect. Een keer hiervoor wilde het ritsje niet open. Na telefonisch contact waren er de volgende dag al een paar nieuwe. Dit alles voordat het paar wat ik thuis had was teruggestuurd. Echt goede service

Mooie site, snelle levering, betrouwbaar

Retourneren ging goed

Helaas moest ik de bestelde schoenen retourneren. De schoenen waren in de winkel gepast en naar mijn huis gestuurd. Thuis zaten ze toch niet goed en heb ik ze terug gebracht naar de winkel. Netjes binnen één aantal dagen het geld terug gekregen. Minpunt vond ik wel de aandacht voor de klant tijdens het retourneren. Er werd niks gevraagd. Mevrouw was druk met andere dingen bezig. Ik had misschien best nog andere laarzen willen passen. Ik zou zelf kijken of ik de klant nog zou kunnen helpen aan laarzen die wel goed zitten bijv.

Snelle en vlotte levering, degelijke verpakking en product in perfecte staat !

Keurig verzorgd pakket verstiird

Ik had problemen met de levering van post.nl Nolten heeft dat prima voor mij opgelost.en de pantoffels van uggs waren zo mooi ingepakt ik vind ze prachtig ,en ze zijn voor mijn zoon zijn verjaardag ,wel dure pantoffels maar de prijs zie je er ook wel van af.

Snelle en goede levering

Goede ervaringen

Vriendelijk, mooie kwaliteit, doe gewoon verder, snelle levering

Transport goed verzorgd

Zeer goede en snelle levering.

Goede en heldere website. Zeer goede producten. Levering precies op de gekozen dag.

Vriendelijke medewerkers met geduld en goede uitleg.

Prima verlopen !

Mooie kwaliteit laarsjes gekocht . Komen prima aan in een splinternieuwe schoendoos ! De schoenen waren echt nieuw ! Geen beduimeld , gekreukt papier van de vorige pasbeurt , wat ik een paar maal na elkaar van andere winkels heb ervaren . Netjes ! De schoenen kwamen nog een dag eerder aan . Tevreden klant !

Vlotte aankoop via webshop

Een overzichtelijke webshop. Veel keuze. Bestelling verliep heel goed.

Accurate professionele en uitstekende service

Het telefonisch contact met uw medewerkster Lizzy was zoals hierboven beschreven.

Vriendelijk en zeer vlotte verzending van mijn bestelling!

Bij het kopen van mijn laarsjes in de winkel werd en deze in de goede maat opgestuurd naar mijn huisadres.

Gewoon goed!

Snelle en vlotte afhandeling

Snelle levering, prima service.

Uitstekend!

Fijne winkel

De dame in de winkel heeft ons perfect geholpen. Zonder moeite lukte het haar ons zoontje van 2 de voetjes te laten opmeten en schoenen te passen. Dat lukt mij niet eens. Mijn favoriete schoenenwinkel!

Snell levering, goed ingepakt, goede product.

Super snelle service

Top kwaliteit schoenen waar je van op aan kan dat ze goed passen, genoeg voorraad en snel aan huis geleverd

Selle levering

In de plaatselijke winkel hadden ze mijn maat niet en kon ook niet besteld worden. Bij Nolten had ik de schoenen binnen 2 dagen in huis.

Erg tevreden

We zijn erg tevreden over zowel de kwaliteit en ook de snelle verzending

Helder site. Snelle levering en goede communicatie.

Als boven.

Veel keuze

Snelle levering. De schoenen pasten niet dus moesten teruggestuurd. Had in no time mijn geld weer terug op de rekening staan. Alles bij elkaar in één week gefixt.

Vriendelijke , snelle en duidelijke Service

Vlot geld teruggestort na retourneren schoenen. In de winkel in Zoetermeer super vriendelijk geholpen

Correcte retour procedure

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.