Snelle levering en mooie slippers.Conform de afbeelding

Makkelijk en snel te bestellen

Geweldige service!

Goed contact met de klantenservice gehad. Laarzen goede pasvorm en sluiten mooi om het been.

Levering volgens afspraak

Zie boven

Snel geregeld besteld en volgende dag bezorgd

Perfect geregeld

Zeer snelle terug betaling van geretourneerde artikelen.

super

hele goede service snel vakkundig

Mooie webwinkel en prima service!

Ik woonde vroeger in Den Haag en ken de winkel dus goed en ik vind het heel fijn om op deze manier toch mijn schoenen daar te kunnen kopen!

Geweldig bedrijf met mooiste collectie!

Nolten is een geweldig bedrijf met uitstekende medewerkers en prachtige collectie!

Super snel geleverd! Er ging iets mis met mijn bestelling, per ongeluk 2 keer zelfde besteld, gebeld, werd direct in orde gemaakt helaas die bestelling moeten retourneren, kwam er niet in, gister gepost, vandaag afterpay al aangepast door hun. Super service!

Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Eerste bestelling bij jullie. Zeker voor herhaling vatbaar.

prima service

Toen ik in Den Haag woonde kwam ik al bij Nolten op De Fred. Naar Breda verhuisd ben ik online klant gebleven. Ik koop altijd hetzelfde merk, de maat is bekend. Bij de laatst bestelde schoenen stond vermeld dat ze kleiner vielen, maar zó klein dat ik er niets eens ín kon - dat viel bar tegen... Ik zie het maar als een inschattingsfoutje, verder ben ik al 22 jaar een tevreden klant.

Het was prima, een snelle levering

Slippers leken gedragen

Banden waren al helemaal uitgelopen.

Prima levering

Prima levering. De sandalen zien er mooi uit, zitten prettig en waren niet duur.

Prima webshop

Snelle levering en snelle retourverwerking.

Keurig verpakt en vlot bezorgd

de juiste maat

correct,de juiste maat , want ik heb brede voeten

Quick and easy

Nice staff

Goede service en bij retour zending vlotte afhandeling

Vriendelijk en klant gericht.

Een fijne ervaring, na online een verkeerde maat te hebben besteld makkelijk geruild in de winkel. Het prijsverschil (sale) werd voor mij gunstig bijgesteld. Helaas kon het niet verrekend worden en moest ik in de winkel nog een keer betalen. Het geld werd vervolgens drie dagen later terug gestort.

Goede service en direct geholpen

Excellent partner

Super goods with lightning-fast delivery

Prima webshop

Ik bestel meerdere schoenen tegelijk en stuur wat ik niet houd terug. Bestelling is snel binnen en het geld wordt ook supersnel weer teruggestort. Telefonisch advies is ook prima.

Nolten blijft mijn favoriete schoenen speciaalzaak

Altijd snelle levering en fijne, behulpzame medewerkers.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.