Fijne service

Mooie producten Snelle verzending Klantvriendelijk

De bestelling werd snel en netjes geleverd.

De bestelling werd snel en netjes geleverd. Helaas waren de schoenen te groot. Ik had maat 39+ is maat 6 besteld. De schoenen die ik bezorgd kreeg was maat 40 is maat 6+. Omdat de schoenen te groot waren moest ik ze helaas retour sturen, ik vond de schoenen wel weg leuk maar ze waren niet meer in mijn maat leverbaar.

geweldig

toppie.... Ik kende Nolten niet maar is zeker de moeite waard.

x sensibel schoenen

Schoenen besteld die ik al had. Ze zitten zo comfortabel dat je niets anders meer wil dragen. Je kunt ze ook als wandelschoenen gebruiken. h Het versturen ging voorbeeldig.

Bij Nolten nooit een probleem.

De schoenen van Nolten en de service zijn goed.

Alles goed geregeld

Heel erg goed.

Hele goede ervaring. Bestellen online was heel eenvoudig en simpel. Wat ik ook echt heel erg fijn vond was dat één paar van de schoenen te groot waren en ik die dus wilde ruilen voor een maat kleiner. En het enige wat je dan hoeft te doen is de bijgevoegde retour sticker erop te plakken en weer terug te sturen. Geen gedoe met eerst een mail sturen of wat dan ook. Heel erg fijn! Ik had binnen no time de juiste maat binnen. Echt geweldige service. Top!

Prima schoenen

Betrouwbaar. Goede kwaliteit. Duidelijke communicatie

Alles wordt snel en netjes geregeld

Ik ben een zeer tevreden klant

Snelle levering, snelle verwerking vh retour en nwe/gewijzigde levering! In een woord prima winkel/online leverancier!

Goede service!

Goede service!

Een betrouwbaar en goed bedrijf

Jammer dat de opgestuurde schoenen niet pastte, maar de levering was top. Snel zonder kosten en ook retourneren ging makkelijk en kosteloos. Volgende keer weer naar Nolte!

Prima winkel waar wij altijd met plezier kopen.

Schoenen gepast in de winkel. Was niet op voorraad en besteld door Nolten via internet. Twee schoenen ontvangen met kleurverschil. Retour gebracht bij Nolten. Zij zagen het kleurverschil ook en hebben het netjes opgelost door een nieuwe set te bestellen, die ik inmiddels heb ontvangen. Aanbeveling, alle schoenen voor verzending controleren.

Perfect!

Huge choice, easy to order, great customers service, always perfect !

Snel geleverd en klantvriendelijk

Schoenen waren keurig verpakt en bij vragen wordt je aan de telefoon vriendelijk geholpen.

Schoenen pasten helaas niet, deze retour gestuurd. Geld binnen 5 dagen terug.

Geweldig!

Snelle en nette levering!

Mooie schoenen en zeer snelle levering

Dit is een heel mooie schoenenwinkel, veel keuze en een snelle levering.

Snelle levering, snelle retour afhandeling

Snel geleverd. Helaas waren de schoenen die ik had besteld te smal voor mijn voeten, dus weer retour gestuurd. Dit is ook snel afgehandeld.

De gebruikelijke goede en snell service.

Een mooie online shop. Goede schoenen febonden en weer snel geleverd.

Een adres om nooit te vergeten,het kan niet beter!!!!!

Snel en goed verpakt

De bestelling ging makkelijk en was keurig snel bezorgd. Enige nadeel was dat ik geen berichtje kreeg dat het verzonden was en/of op het dhl-punt was aangekomen. Ben er na enkele dagen maar gaan kijken en toen lag het er inderdaad al …

Chapeau!

Ben zeer tevreden, de schoenen zijn leuk en zitten als gegoten. Op tijd bezorgd, kortom goede service Chapeau voor Nolten!

Snelle bezorging en prima service

Duidelijke website, snelle bezorging

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.