Goede levering

Keurig verpakt

Koop alleen schoenen bij Nollen online

Prettige service Snelle verzending Afterpay Goede service Voor mij een 10

Goed bevallen

Alles is keurig afgehandeld.

Snel en correct geleverd.

Zeer tevreden over de verwerking en de geleverde schoenen....

TOP

Makkelijke en handige website, snelle levering.

Positief

Mooie warme pantoffels, lopen heerlijk. Maat is goed!!

Schoenen besteld en binnen de kortste keren thuis bezorgd.

Geweldige schoenen.

Afbeeldingen van de schoenen geven goed aan wat je krijgt. Kwaliteit en pasvorm zijn perfect.

Leuke escadrille maar hij viel groter uit. Retour gestuurd en ga een kleinere maat bestellen

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Binnen een dag werden de schoenen geleverd. Voldeden aan de omschrijving. Ga graag weer online shoppen bij Nolten!

Geweldige service

Zeer goed, vlug, mooi ingepakt

Vlotte service,geleverd op tijd zoals beloofd, netjes ingepakt

Fijne webshop!

Mijn bestelde paar XSensible schoenen zijn prachtig...ze zitten fantastisch, passen overal onder. Bij het zoeken naar een mooi paar schoenen van XSensible heb ik deze alleen bij Nolten gezien, het bestelde paar schoenen was zeer zorgvuldig verpakt en werden snel geleverd. Kortom: erg blij er mee!

Veel keus in de winkel en online.

perfect!

een stiksel had losgelaten en per ommegaande had ik een nieuw paar sneakers in huis!

Prettige winkel met vriendelijk personeel

Ruime keuze en goed advies

Snel geleverd conform afspraak.

super service

er werd alles gedaan om schoenen die niet in de webshop stonden in mijn maat, toch bij mij thuis gestuurd te krijgen!

Correct en snel

Prima en aanbevelend

Uitstekende service en schoenen precies goed!

Had mooie fdlb-sneakers gezien in een winkel, maar helaas niet meer beschikbaar in mijn maat. Nolten had ze in webshop staan. Ze zijn snel en goed geleverd. En de schoenen zitten perfect!

EEN GEWELDIGE MENSELIJKE SERVICE

Doordat ik een email kreeg, en daar een vraag kon stellen, kon ik vragen of het (door -net voor ontvangst- medisch narigheid aan 1 teen), mogelijk was het retourneren uit te kunnen stellen. En dit POSITIEF werd beantwoord. Dit is voor mij 5 sterren èn een plus!! Wat een menselijk begrip !! A.C. vd Biggelaar

Mooie schoenen snelle levering

Mooie schoenen en snelle levering

Alles omtrent levering goed

Prima service, snelle levering

Supersnel geleverd en altijd prettig geholpen in de "afhaalwinkel".

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.