Mooi winkel!

Grote variatie in kwalitatieve dames, herenschoenen en niet te vergeten prettige bediening.

Zeer snelle levering en keurige afhandeling van retour

Snelle bezorging

Zorgvuldig

Correct

prima gereageerd en verliep zoals afgesproken

zoals je mag verwachten

perfect en supersnel

mijn dochter bestelde en het werd in Alkmaar afgeleverd na 1,5 dag.

zeer goede ervaring, als het nodig is voor herhaling vatbaar

goede kwaliteit, netjes ingepakt, redelijk snel verstuurd

Klasse

Alles snel geregeld.

Service Nolten is prima

Sneakers besteld die qua model schoen voor mij niet passen, te groot zijn. Service Nolten is correct. Snelle levering, fijne retourservice

Netjes en vlot geleverd (en retour)

De bestelde schoenen kwamen op de geplande dag. Helaas waren ze te klein. Het retourneren via de winkel in Delft verliep vlot en de terugbetaling ook. Inmiddels een maat groter besteld en helemaal tevreden!

Heel klantvriendelijk

goeie service!

Netjes bezorgd, duidelijk retourneren

Prachtige schoenen helaas niet de juiste pasvorm voor mij. Zonder problemen kunnen retourneren.

Goede en snelle levering

Volgens afspraak geleverd (alleen geen melding van tijdvak/stip.

Alles duidelijk en correct… ook na gedeeltelijke retour

Ook na gedeeltelijke retourneringen… alles snel en correct verlopen

Goed geleverd..goede verpakking,juiste papieren.

Schoenen zijn perfect geleverd. Wil weer schoenen bestellen en oa sandalen niet op voorraad dat is erg jammer…wat doen we er aan, Vr v.d.weerden oss

Tevreden,1e keer niet thuis,2e keer wel.produckt met zorg en aandacht bij mij gebracht.

Gewoon zoals ik verwachtte: zonder toeters en bellen de bestelling afhandelen.

Prima, prettig en voor herhaling vatbaar.

De schoenen zijn naar verwachting en snel geleverd.

Groot aanbod prima service en snelle levering en correct

Groot aanbod prima service en snelle levering en correct

Top!!!!!

Fijne website en ook lekker snel geleverd.

Goede afhandeling bestelling.

Xsensible outdoor schoenen zijn prima

Top !!

Zeer goede ervaring met Nolten. Vragen per mail werd direct beantwoord en goed advies en een snelle levering. Bedankt !!

Super te vreden

Mijn schoenen van Floris van Bommel zijn in correcte staat ontvangen , en post .nl heeft ze netjes afgeleverd heel vriendelijk persoon en klant vriendelijk naar de klanten . Ben super tevreden over de afhandeling en kan iedereen aanraden bij Nolten in Den Haag schoenen te kopen ,complimenten voor dit mooie bedrijf .

Hele bestelling verloopt soepel

Aanbevolen maat klopt en wordt goed op de hoogte gehouden over de bezorging

vlekkeloos

mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd. Het bestelde produkt voldoet aan de verwachtingen

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.