Prima schoenen en snel geleverd

Snel en goed!

Helemaal goed!

Ik heb schoenen besteld. Het bestellen ging gemakkelijk. Na de bestelling kreeg ik een bevestiging en een track en trace linkje van POST NL. Twee dagen na de bestelling werden ze bezorgd. Ik kon de schoenen betalen via Afterpay. Wel fijn dat je de schoenen pas hoeft te betalen als je ze ook daadwerkelijk in huis hebt. De schoenen, Adidas Originals Hamburg lopen lekker en zien er mooi uit. Helemaal goed!

Goed bedrijf

Twee paar schoenen besteld voor een scherpe prijs. Deze vervolgens teruggestuurd omdat de maat niet goed was. De levering, het retour nemen en terugbetaling van het aankoopbedrag verliepen prettig en snel. Mijn compliment hiervoor!! R. Terwint

Altijd goed

Het bestellen gaat altijd snel en makkelijk. Er wordt behoorlijk wat informatie bij de artikelen gegeven. Bezorging gaat ook vlot en als je wat te vragen hebt, krijg je ook snel antwoord. Ik ben echt tevreden.

Goede service en mijn schoenen zitten perfect

Altijd geweldig!

Zeer betrouwbare en snel leverende webwinkel. Ik ben fan!

prima schoenen

Nolten heeft prima kwaliteit schoenen en de service is uitstekend

Snel en netjes

Ik kreeg precies wat ik besteld had en heel snel . En prachtig verpakt

Service en levering super snel ….

Zeer tevreden!

Mooie schoen, degelijke kwaliteit en goede pasvorm. Snelle levering.

De kwaliteit van de schoenen is uitstekend. De klantenservice is professioneel.

Goede levering

Perfect levering, op toegezegde tijd geleverd

Makkelijk bestellen, snelle levering. goede producten. En als iets retour moet is dat ook top geregeld: makkelijk en ook snelle terugbetaling. In 1 woord: Top!

Zeer correct!

Pakket op tijd geleverd en de schoenen pasten perfect!

Professioneel verwerkt!

Aankoop ziet er prima uit. Verpakking en verzending verdienen een pluim!

Top en vlugge service

Vlugge levering en correcte afhandeling met after pay Mooie site

Heel tevreden

Heb mooie schoenen gekocht bij Nollen, ben er erg blij mee. Prima, gemakkelijk bestellen, beste prijs, keurige verzending! Met andere woorden perfect!

Prima geregeld

Snelle levering, klein foutje omdat 1 paar niet was geleverd en nog in t magazijn stond, maar na 1 telefoontje is dit direct opgelost door de vriendelijke klantenservice. De 2e levering staat voor morgen gepland.

Heel goed gegaan

Nette mailtjes. Snelle verzending en goed verpakt!

Heel prettige afhandeling. Moest helaas artikel retourneren, toch iets te groot.

Bestellen verliep snel en gemakkelijk. Had een vraag over het artikel en kreeg snel antwoord. Binnen twee dagen schoenen in huis, heel tevreden

Mooie prijs en snelle levering

Mooie prijs

Fijne service

Fijne service. Makkelijk online te bestellen, snel in huis en als het product toch niet helemaal is wat je wilt dan ook weer snel retour zonder problemen.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.