Laden reviews...
319 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven regelmatig aan dat bestellingen snel worden afgeleverd en dat de producten van hoge kwaliteit zijn. De service van het personeel wordt positief genoemd. Sommige keren leveren logistieke uitdagingen voor problemen, maar de meeste ervaringen zijn positief en consistent.
Duidelijke website, snelle en prettige levering
15 June 2026
Astrid
Sittard
14 June 2026
C.a.
Lekkerkerk
Благодарю все просто супер,очень рад што нашол ваш сайт.
13 June 2026
yurii
Warszawa
Alles kwam goed en tijdig aan!
13 June 2026
Vallytijn
Aalst
Goede service en snelle levering
11 June 2026
Tony
Vught
10 June 2026
Bastian
Adendorf
Totally had an amazing trip I would recommend this product I will be keen to get some more Thank you
10 June 2026
Aaron
Manchester
Ik had na het plaatsen van mijn bestelling spijt van de kleur van een product wat ik had besteld. De klantenservice ruilde deze voor verzending om naar een andere kleur. Snel geregeld en gelukkig was het geen probleem :)
9 June 2026
Marieke
Almere
super schnelle Lieferung :) wenn man bedenkt das die Ware aus einem anderen Land kommt. Da dauert manchmal Paketpost aus Deutschland länger. Also echt spitze :) Das Produkt selbst habe ich noch nicht getestet kann dazu leider noch nichts sagen.
Daniel
Fürth
Chase
Portsmouth
Bestelling ging vlotjes en correct, alleen vond ik 10 euro verzending kosten er een beetje over voor hetgeen ik besteld heb. Zat in een kartonnen envelopje.
wesley
Leopoldsburg
Bad **** Will good times turn in the good vibes and still wake up to the cold it ice
6 June 2026
Lieffie
Amsterdam
In een woord super slecht Ik heb nl nog niks ontvangen Beetje vreemd en teleurstellend Hopelijk ontvang ik het nog En anders wil ik mijn geld terug
Beveelt niet aan
5 June 2026
Marja
Den Haag
Beste Marja,
Hartelijk dank voor je feedback. Ik begrijp volkomen dat je baalt van de vertraagde levering; dit is niet de service die je van ons mag verwachten.
De nieuwe voorraad van de Hipz smaakkaarten is helaas later binnen dan gepland. We hebben hier eerder een e-mail over gestuurd, maar die heeft je zo te zien niet bereikt. Onze excuses hiervoor!
Omdat we je niet met lege handen willen laten zitten, sturen we vandaag alvast een gratis alternatief naar je op waarmee je ook snel en gemakkelijk mentholsigaretten kunt maken. Zodra de Hipz smaakkaarten binnen zijn, sturen we deze uiteraard alsnog direct naar je toe.
Mocht je hier nog vragen over hebben of liever een andere oplossing willen, laat het ons dan gerust weten. Nogmaals excuses voor het ongemak!
Met vriendelijke groet,
Team Novus Fumus
Precies wat ik nodig had. Snelle verzending. Erg tevreden.
29 May 2026
Esther
rotterdam
****
28 May 2026
Filip
De haag
Hallo,
vielen Dank für deine Bewertung. Wir haben gesehen, dass du unseren Webshop mit 1 Stern bewertet hast. Das bedauern wir natürlich sehr. Da keine Begründung angegeben wurde, würden wir gerne erfahren, was genau schiefgelaufen ist und was wir hätten besser machen können.
Könntest du deine Erfahrung kurz erläutern? Mit deinem Feedback können wir unseren Service und unsere Website kontinuierlich verbessern.
Mit freundlichen Grüßen
Willy van Knippenberg
Novus Fumus
Hallo, UPS brauchte 5 tage um zuzustellen, das kam schon leicht angeschimmelt an. Die Mollys waren leider auch nicht sooo gut. Würde vorher empfehlen mit den betreibern zu kommunizieren und einen anderen Lieferdienst wählen erfragen. Als berufstätiger schierig mit UPS. Der rest war ok.
24 May 2026
Marcel
Bremen
Hallo,
vielen Dank für Ihr Feedback, auch wenn wir natürlich bedauert haben zu lesen, dass Ihre Lieferung so lange unterwegs war. Qualität und Frische stehen bei uns an erster Stelle, daher tut es uns sehr leid, dass die Ware nicht im optimalen Zustand bei Ihnen angekommen ist.
Da wir diese Bewertung leider keiner Bestellung direkt zuordnen können, möchten wir Sie bitten, sich kurz per E-Mail oder Telefon bei uns zu melden. Wir möchten Ihren Fall gerne prüfen und gemeinsam mit Ihnen eine passende Lösung (wie Ersatz oder eine Erstattung) finden.
Bezüglich des Versands: Wir nehmen Ihren Hinweis sehr ernst und suchen gerne gemeinsam nach einer flexibleren Lösung für Berufstätige.
Wir hoffen, von Ihnen zu hören!
Mit freundlichen Grüßen,
Novus Fumus
buona esperienza, la rifarò all'occasione
18 May 2026
Edoardo
Livorno
Ontvangen wat ik zocht. Tevreden.
16 May 2026
Catherine
Sint-Pieters-Leeuw
Devo dire che ero un po' preoccupato, alcune segnalazioni negative ed ero al primo ordine. Tutto come doveva essere, packaging refrigerato e di qualità.
15 May 2026
Ricky
Milano
Did not disappoint. One gummy was enough for me and friend. Relaxing vibes and we laugh our ass off haha
15 May 2026
Igor
Amsterdam
Very good contact, mails with info on every step since payment to delivery, products first quality, the only thing missing for complete happiness is a few little gifts included with the orders :)
Marcin
Tremelo
Novus is my go to, and I used to believe I can always rely on the fast, safe and secure delivery. This order was send out a day after paying with UPS. I know this is out of your hand but UPS is the WORST delivery services. They delivered the package to a collection services that is not even near my house, some where in the city. They didnt even try to delivery it to me. This was rather frustrating. I did not pay attention if I can choose the delivery services, but if I can I will never do UPS again. If not, please allow the customer to change to another services, UPS is the worst. I know alot of this is not in your control, but as long term customer I had to vent somewhere. Thank you for your service!
Paul
Aachen
Livré 1 jour plus tôt que prevue et produit de qualité comme indiqué
Mickael
Belgique
Prodotto fantastico e di ottima qualità, e consegna altrettanto,il pacco è arrivato in qualche giorno confezionato con cura con all’interno una borsa frigo per tenere il prodotto a temperatura e non rovinarlo, soddisfatto è dir poco
23 April 2026
Matteo
Italia
Ik had verschillende gummies besteld en die kwamen snel en discreet binnen . Ik kan echt genieten van de gummies dus zal zeker meer bestellen.
22 April 2026
Jenk
Amsterdam
Bij ons vind je echt alles voor je welzijn en een ontspannen levensstijl. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige CBD-producten (zoals oliën, gummies, drankjes en cosmetica), of andere cannabis- en smartshop-artikelen zoals magic truffels, paddo growkits, en party pillen – we hebben een super breed en divers assortiment.
En voor de rokers en liefhebbers van rookaccessoires hebben we ook een topselectie! Denk aan aanstekers (Clipper, BIC, Zippo, Mascotte, Novus Fumus, Tyson 2.0), grinders en vloeitjes. We werken alleen met premium kwaliteitsproducten van betrouwbare merken zoals HEMPER, Indian Spirit en McSmart. Jouw welzijn staat centraal bij ons.
Waarom kiezen klanten voor Novus Fumus?
• Kwaliteit & betrouwbaarheid: Al onze producten zijn top en veilig getest.
• Snelle & discrete levering: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vaak dezelfde dag verzonden! En bij bestellingen vanaf €50 (NL) of €80 (EU) is de verzending helemaal gratis.
• Uitstekende klantenservice: We staan 7 dagen per week voor je klaar (van 09:00 tot 22:00 uur op werkdagen, en ook in het weekend bereikbaar) via telefoon (+31777998612), WhatsApp of [email protected].
We scoren een dikke 9 op Kiyoh en daar zijn we super trots op! Jouw tevredenheid is ons doel.
Bekijk ons volledige aanbod op www.novusfumus.nl.
Erkenkamp 1 E14
5931BR Tegelen