Laden reviews...
329 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden berichten von schneller Lieferung und hochwertiger Ware. Der Kundenservice wird als hilfreich beschrieben. Es gibt gelegentliche Probleme mit Versanddienstleistern, doch diese beeinträchtigen selten die Gesamterfahrung. Insgesamt herrscht Zufriedenheit mit dem Service.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar. En nog steeds lekker om te kunnen roken zo der de stank van een echte sigaret.
21 November 2017
Yvonne
Broek op langedijk
Pluspunten
Snelle levering Correcte levering
VerbeterpuntenMeer informatie en keuzes van E-luiquids Betere smaak-omschrijvingen en eventueel mixen laten maken
20 November 2017
Robert
Sint Maartensdijk
Dank voor de feedback.
De nieuwe wetgeving verbiedt het om nog langer aanprijzende teksten te gebruiken voor e-sigaretten en liquids. Om boetes te voorkomen hebben wij in overleg met juristen de teksten bij de e-sigaretten verwijderd. De boetes van de NVWA zijn namelijk behoorlijk. Het spijt ons voor het ongemak.
VerbeterpuntenN.v.t.
19 November 2017
Chienes
19 November 2017
Cornelis
Krimpen a/d IJssel
Pluspunten
Betrouwbare dienstverlener
Jan
Haarlem
Beste Jan, Dank voor je feedback.
We bieden op dit moment al wijn aan, en wel de beste wijn van Midden en Oost Europa. Onze Purcari wijn heeft onlangs nog diverse prijzen gewonnen. Je vindt onze wijnen hier: https://www.novusfumus.nl/nl/wijn/
VerbeterpuntenGeen
Jacqueline
Rotterdam
Pluspunten
Goede producten, snelle levering.
Thea
Kerkrade
Pluspunten
Goed assortiment van producten Mogelijkheid van live chat heel klantvriendelijk Bestellingen worden snel geleverd (heel prettig!)
VerbeterpuntenWebsite is nogal onoverzichtelijk, rommelig Prijzen van producten zijn behoorlijk hoog (prijzen cartomizers redelijk wat gestegen vergeleken met paarjaar geleden?) Niet alle soorten cartomizers goed op voorraad ("tijdelijk niet leverbaar" en dat is zeker niet vlot aangevuld) Jammer dat de variant 2,4 % niet meer in assortiment zit. Kan dat weer terugkomen? (in mijn geval Vinto Vape classic cartomizers)
16 November 2017
J .Breuker
Eerbeek
Dank voor je feedback.
We zullen kijken of we de website overzichtelijker kunnen maken. Er zijn al wijzigingen aangebracht waardoor het beter moet zijn.
Betreffende de prijzen van de cartomizers. Deze zijn gedaald van € 11,99 per stuk naar € 10,79, maar omdat we van de NVWA geen kortingen meer mogen geven kan het zijn dat u uiteindelijk duurder uit bent. Ditzelfde geldt voor de 2.4%. De wetgeving bepaalt dat 2.0% het maximale is.
Vinto Vape cartomizers zijn inderdaad moeilijk leverbaar. We zijn op zoek naar een oplossing en hopen deze week nog met een oplossing te kunnen komen.
voldoende voorraad van de cartomizers
Ton
Lepelstraat
Pluspunten
Het opvolgen van levering. Mijn bestelling werd teruggezonden naar jullie. Jullie hebben persoonlijk contact opgenomen met mij met duidelijk voorstellen. overzichtelijke website
Verbeterpuntengeen
Ra Verschueren
OVERIJSE/ België
Pluspunten
Mijn vrouw en ik zijn en blijven trouwe klanten bij Novus Fumus. De service is geweldig en het assortiment is zo uitgebreid dat je hier voor al je producten terecht kunt.
VerbeterpuntenGeen tips, ik zou zeggen vooral zo doorgaan TOP !!!
Erik
Oost-Souburg
Pluspunten
De producten die wij hebben aangeschaft zijn prima en met levering! Heb je vragen dan beantwoorden ze altijd naar alle tevredenheid!
Ursula
NUENEN
Pluspunten
Vriendelijke geduldige medewerkers. Bereid elke vraag te beantwoorden (hoe dom de vraag ook was
VerbeterpuntenHet zou fijn wezen als het bestellen ook lukt op smartphone of tablet. Maar is geen onoverkomelijk ongemak.
L
Stichtse vecht
Positive
super Kommunikation per Live Chat im Vorfeld, leichtes und sicheres Bestellsystem (u.a. PayPal), super grandios schnelle und kostenfreie Lieferung! Top!
Katharina
Frankfurt
Pluspunten
zeer klantgericht! geweldige service
Karin
Antwerpen
Pluspunten
steeds ten dienste. zeer klantvriendelijk
12 November 2017
roland
9400 be
10 November 2017
Positive
Sehr gute Produkte und schnelle, zuverlässige Lieferung. Und ich hoffe, dass ich noch lange meine e-Zigaretten hier bestellen kann.
VerbesserungspunkteIn manchen Bereichen ist die Webseite etwas unübersichtlich.
9 November 2017
Ursula
Altmünster/Österreich
Pluspunten
als alternatief voor Green Smoke cartomizers heb ik bij Novus een 'proefbestelling' gedaan, alles liep vlot en efficiënt, ik heb deze site al aanbevolen bij mijn vrienden
8 November 2017
Reinhilde
Antwerpen
Pluspunten
Snelle leveringen . Altijd direct antwoord op je vragen. Zeer tevreden .
VerbeterpuntenVerzendkosten laten wegvallen vanaf 50€
7 November 2017
Sarah
Lissewege
Pluspunten
goede product foto's. zeer snelle levering op tijd met track/trace eindproduct zoals verwacht, prima.
Verbeterpuntenmeer informatie over de cartridges. smaak, nicotinegehalte, een losse batterij/accu kunnen bestellen.
6 November 2017
Arthur
Den Haag
Dank voor je beoordeling. Wij zouden graag meer informatie over de cartridges willen geven, maar dan lopen we het risico een boete te krijgen van de NVWA. Omdat de regels hieromtrend niet erg duidelijk zijn hebben we er voor gekozen om de informatie zeer beperkt te houden. Hopende op uw begrip.
6 November 2017
anoniem
Pluspunten
Toegangelijkheid
VerbeterpuntenDe bezorging kan beter
anoniem
Pluspunten
Steeds correct, snel, kwaliteitsvol. Communicatie ook altijd top!
Linde
België
Pluspunten
Fast delivery
VerbeterpuntenPost charges should be reduced
Priyam
Amsterdam
Bei uns findest du wirklich alles für dein Wohlbefinden und einen entspannten Lebensstil. Egal, ob du auf der Suche nach hochwertigen CBD-Produkten bist (wie Ölen, Gummies, Getränken und Kosmetika) oder nach anderen Cannabis- und Smartshop-Artikeln wie Magic Trüffeln, Pilzzuchtsets oder Partypillen – wir haben ein super breites und abwechslungsreiches Sortiment.
Und für Raucher und Liebhaber von Rauchzubehör haben wir ebenfalls eine Top-Auswahl! Denk an Feuerzeuge (Clipper, BIC, Zippo, Mascotte, Novus Fumus, Tyson 2.0), Grinder und Papers. Wir arbeiten ausschließlich mit hochwertigen Produkten von zuverlässigen Marken wie HEMPER, Indian Spirit und McSmart. Dein Wohlbefinden steht bei uns im Mittelpunkt.
Warum entscheiden sich Kunden für Novus Fumus?
• Qualität & Zuverlässigkeit: Unsere Produkte sind hochwertig und sicher getestet.
• Schnelle & diskrete Lieferung: An Werktagen vor 16:00 Uhr bestellt, oft noch am selben Tag versendet! Und ab €50 (NL) bzw. €80 (EU) ist der Versand kostenlos.
• Exzellenter Kundenservice: Wir sind 7 Tage die Woche für dich da (werktags von 09:00 bis 22:00 Uhr, auch am Wochenende erreichbar) – telefonisch (+31777998612), per WhatsApp oder via [email protected].
Wir haben eine tolle Bewertung von 9 auf Kiyoh – darauf sind wir richtig stolz! Deine Zufriedenheit ist unser Ziel.
Schau dir unser komplettes Angebot an auf www.novusfumus.nl.
Erkenkamp 1 E14
5931BR Tegelen