Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Na 2 keer een niet goed funktionerende Vaporlinq pro te hebben gehad heeft Novus Fumus mij persoonlijk benaderd om tot een goede oplossing te komen met een alternatief. Tot zeer grote tevredenheid een vervangend product toe gestuurd gekregen met wat extra accesoires. Top !
Pluspunten
Snel.correct. .vriendelijke service
VerbeterpuntenVerzendkosten moeten lager.. bij andere e-firma goedkoper...maar dan wel met brievenpost....mogelijkheid met optie...maar inderdaad zending langer onderweg dan 1 dag.....wanneer dringend e-liquid nodig dan optie met track&trace???? is maar suggestie m.v.g
Dank voor uw feedback. Juist omdat iedere zending (ook de nalevering en correcties) altijd met track en trace worden verzonden, zijn onze kosten hoger dan wanneer wij brievenpost zouden gebruiken. Het probleem van brievenpost echter is dat levering de volgende dag zelden voor komt.
Pluspunten
Duidelijke site, uitleg over de producten zijn naar waarheid niet alleen een mooi verhaal, veel betalingsmogenlijkheden en snelle levering. Top!
Pluspunten
Komt na wat men zegt
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snel....lekkere dames.
Pluspunten
de levering is op tijd en de juiste producten
Verbeterpunten?
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden. Is het product zoals omschreven
Pluspunten
Makkelijke website, overzichtelijk , eenvoudige bestelling, kind doet de was. Ook nog gechat met een vd medewerkers ( Willy) betreffende uitleg E-smoker en uitermate vriendelijk te woord gestaan
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Moet daar nog achter komen , maar zal wel los lopen !!
Verbeterpunten???????
Pluspunten
Snelle levering, meedenken over vervanging van producten die niet meer geleverd worden
VerbeterpuntenIk weet niet waar ik kan melden dat sommige cartridges niet werken
Pluspunten
Ze leveren stipt en betrouwbaar. Betrouwbaar en prima after sales. Heb een voorraad cartomizers die mijn niet bevielen ingeruild zonder enige discussie. Geweldig! Alleen next day service zou van de 9 een 10 kunnen maken, maar is verder prima zo.
VerbeterpuntenHouden zo!
Pluspunten
snelle levering en degelijk verpakt.
Pluspunten
Super snel en netjes geleverd! Info op de site is duidelijk en makkelijk te vinden. Is mijn 1e e-sigaret dus fijn dat je eerst 2 liquids gratis krijgt om uit te proberen.
VerbeterpuntenGeen.
bij de startersset zat geen gratis proef van 10ml
Pluspunten
Snelle, effectieve klantenservice en prettige regeling. Het product was snel ter plekke en kan er van gaan genieten. Top!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
snelle levering.
Verbeterpuntenjammer dat green smoke eruit is.
Beste Wietske, Wij kunnen u melden dat de nieuwe Vinto Vape Cartomizers bijna identiek zijn aan de Green Smoke Cartomizers. U zult het verschil bijna niet merken. (behalve dat het een ander merk is) http://www.novusfumus.nl/nl/cartomizers/green-smoke-compatibel/vinto-vape-green-smoke-compatibele-cartomizers/ En ze zijn ook nog eens goedkoper!