Pluspunten
geen verdere opmerkingen bij beoordeling
Verbeterpuntenals iets niet direct leverbaar is ,de klant verwittigen
Pluspunten
zeer betrouwbaar,ongelooflijke snelle levering,momenteel zeer goede kwaliteit,voorbeeldige nazorg (waarborg)
Verbeterpuntenkan niets vinden om het bedrijf te verbeteren
Pluspunten
duidelijke website
Pluspunten
Snelle respons inzake mail Nette aflevering product
VerbeterpuntenIets snellere aflevering product, fout ligt blijkbaar bij Belgisch postbedrijf
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
VerbeterpuntenMoest voor mijn mama ook bestellen bij jullie. Klopt iets niet met jullie mogelijkheid tot betalen met maestro kaart, misschien even checken? Maar mister cash is eigenlijk even handig, dus geen verbeterpunten nodig voor ons
Beste Wendy, Dank voor uw beoordeling. Wij hebben even naar de instellingen gekeken, en er is inderdaad een probleem met de Maestro betaling. Deze optie is inmiddels uitgeschakeld.
geen
Dank voor uw feedback. Graag hadden wij Green Smoke willen blijven leveren, maar helaas heeft Altria (de moedermaatschappij van Green Smoke) anders besloten. U leest er hier meer over: http://www.novusfumus.nl/nl/blogs/novus-fumus-blog/waarom-kan-ik-geen-green-smoke-cartomizers-meer-ko/
Pluspunten
Mogelijkheid om product 4 weken te testen en indien het niet bevalt terug te sturen . Kwaliteit van de producten .
VerbeterpuntenLengte en gewicht vermelden van de sigaret zou handig zijn
Positive
Fast and correct until now. A range of selection.
SuggestionsUntil now I am satisfied.
Pluspunten
Fijne site om op te shoppen. Je doet mee aan een spaarprogramma, daarnaast zijn er veel kortingsacties. Communicatie verloopt helder en correct. Op dit moment ben ik bezig met een retourzending. Het product voldeed niet aan mijn wensen en kon kosteloos retourneren dat probleemloos verliep. Nu nog wachten op goedkeuring en het omruilen van een ander product.
VerbeterpuntenTot op heden niks negatiefs ervaren of kunnen vinden.