Pluspunten
Levering en kwaliteit van geleverde producten zijn volgens opgave, dus zoals men mag verwachten. Diverse keren een bestelling geplaats en op tijd gekregen, dus geen problemen
VerbeterpuntenNvt, zie positieve punten over het bedrijf, zou niet weten wat men nog meer kan doen
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
goede kwaliteit
Verbeterpuntensnelheid vd levering
Pluspunten
betrouwbaar
Verbeterpuntengetrouwheidskorting nog steeds niet ontvangen
Pluspunten
Snelheid bezorging, breed assortiment, duidelijke site
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De score geeft het al aan
VerbeterpuntenProef pakket ( samples) mijn product trekt zwaar wat niet overeen komt met wat ik gewend was.
leveringstijd kan beter, producten nog niet ontvangen
Pluspunten
Geweldige levering echte aanrader
Pluspunten
super communicatie dank u Willy !!! steeds snel geleverd behalve nu de laatste bestelling maar ben er zeker van dat willy er alles aan doet . vandaar slechts een 6 voor levering hiervoor zou ik absoluut een 10 gegeven hebben
Verbeterpuntenmisschien leveren in het weekend ? gamma cardridge uitbreiden met vapour 2 en hun e- liquieds
Beste Roel, Dank voor de complimenten, en ik zal ze delen met mijn Team, want we doen dit met z'n drieen. We hebben overigens al V2 Cartomizers! Je vindt ze bij "cartomizers"
Pluspunten
Ik heb de sigaret nu 5 dagen. Rookte z'on 16 sigaretten per dag en heb ze nog niet moeten opladen!Dus topkwaliteit! Ik had de sigaret de volgende dag in de bus dus levertijd kon ook niet beter.
VerbeterpuntenGeen briefje met handleiding. De meeste mensen weten via internet wel hoe alles werkt en ook al is het niet nodig,de mensen verwachten dit.
Pluspunten
ik heb dit bedrijf leren kennen als een firma, die betrokkenheid met de klanten hoog in het vaandel hebben staan,,,,, elke gegronde klacht wordt serieus genomen, en meestal tot mijn tevredenheid opgelost. Dit is eigenlijk mijn grootste punt over dit bedrijf, je voelt je weer koning klant,. de hulp bij het uitkiezen van de beste cartomizer het meedenken met de klant, dat zijn voor mij de beste punten die ik kan geven,
VerbeterpuntenGÉÉN!!!!!!!!
Pluspunten
levertijd
Verbeterpuntencommunicatie
Dank voor uw feedback! Wij zouden graag van u willen weten waaraan u zich stoort. Wij hopen met uw feedback onze communicatie te kunnen verbeteren. Alvast bedankt. Team Novus Fumus
Pluspunten
Verbeterpuntenlijkt of de refills niet helemaal gevuld zijn
Dank voor de beoordeling! Wij zullen uw opmerking over de cartomizers doorgeven aan de fabrikant!
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenKwaliteit product verschilt enorm Ik heb nu al vier keer een cartomizer van Geneva Magic Mist gehad, die het helemaal niet deden. Toch kostbaar. Ook duidelijk merkbaar is, dat de cartomizers niet allemaal even vol zijn, de een is duidelijk sneller leeg dan ander. Ook begeeft de schroefdraad van de batterij het na een week of twee, je krijgt bijna niets binnen, hoe hard je ook zuigt. Gelukkig is er nu twee maanden garantie op de batterijen!
Dank voor uw feedback! Deze is erg waardevol voor ons, maar nog waardevoller indien u aangeeft welke producten u niet goed vindt. In de beschrijving van uw aankoop staat dat u Geneva, Zensations en Green Smoke heeft. Bent u over alle producten ontevreden, en zo ja; waar bent u ontevreden over? Wij willen u graag helpen.
geen
Pluspunten
Goede website waarbij het eenvoudig zoeken is naar het juiste produkt.