Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie. Onmiddellijke reactie op onvolledige leveringen.
VerbeterpuntenDe aangeboden Atlantic Mini Portal tanks zijn geen kwaliteitsvol product: quasi geen dampproductie; dus geen aanrader indien je de kwaliteit van Green Smoke gewend bent
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit. Een goede na service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
vlugge bediening en voldoende uitleg over het artikel
Pluspunten
Uitmuntende service, aanrader.
Pluspunten
Fantastische helpdesk!
VerbeterpuntenLeverkost vind ik te hoog
Pluspunten
nog maar pas klant
Pluspunten
Zeer ruime keuze en bieden altijd een goed alternatief als een product niet meer leverbaar is (zoals Green Smoke). Service is uitstekend!
VerbeterpuntenHrt gaat wel eens nrt goed in het magazijn (onjuiste producten geleverd). Dit wort echter keurig opgelost door een kosteloze nalevering.
Pluspunten
Topservice! Alleen jammer dat Postnl in Belgie niet van de snelsten is. Volgens trac en trace is de chauffeur 3 volledige dagen met een pakje onderweg.
VerbeterpuntenGeen
Dank voor uw feedback. Wij zullen melding maken bij PostNL. Helaas kunnen wij niet meer doen dan dit.
Pluspunten
Betrouwbaar
Verbeterpunten-
Pluspunten
GEEN KLACHTEN
Pluspunten
snelle levering,zeer betrouwbaar,stipte uitvoering van bestelling
Verbeterpuntenkan voorlopig niets verbeteren
Pluspunten
Snelle levering en duidelijk gecommuniceerd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Werkt prima
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Netjes, snelle levering, duidelijke ( overzichtelijke ) website... Geen op- of aanmerkingen.