Pluspunten
Zie bovengenoemde beoordelingsonderdelen.
VerbeterpuntenDe smaak van het nieuwe product is wat anders. Persoonlijk vind ik het iets minder "lekker".
Pluspunten
Zeer goede service en communicatie!
Pluspunten
Supersnelle levering en goeie uitleg aan de telefoon, zelfs op een zaterdagavond!
VerbeterpuntenWel een stuk duurder dan ik vroeger betaalde bij Greensmoke, jammer dat ik niet meteen een kortingcode kreeg dat zou toch meer dan 20 € gescheeld hebben op mijn bestelling.
Pluspunten
snelle en goede levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
met levering alles in orde, maar de smaak van het produkt laat te wensen over en stinkt ook nog bovendien! over de rest van de nazorg kan ik niets zeggen was de eerste keer en meteen ook laatste keer dat ik iets bestelde bij jullie
Verbeterpuntensmaak is gewoon niet goed!
Pluspunten
geen mening
Verbeterpuntengeen mening
Pluspunten
Heel gpede service en goede communicatie!
Pluspunten
Vlotte service Eerlijke prijs Assortiment
VerbeterpuntenNederlandstalige gebruiksaanwijzing ontbreekt soms , niet iedereen is het Engels machtig
Pluspunten
ADEQUATE EN SNELLE LEVERING
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Service en levering zoals men mag verwachten
VerbeterpuntenNVT, pas een keer bestelt
Pluspunten
Het spijt me maar momenteel heb ik niks positiefs te melden. Mijn bestelling is nooit afgeleverd. Bij het tracken van de bestelling werd nochtans aangegeven dat het pakket door mij in ontvangst was genomen terwijl ik 50 km verder zat. Er was zelfs een handtekening van Franky als bewijs van die aflevering. Jammer genoeg was dit niet mijn handtekening. Ik hoop dat jullie alsnog mijn bestelling gaan leveren. Ik ben over deze zaak momenteel een dossier met alle info die voorhanden is aan het samenstellen. Ik hoop vooral dat de bestelling uiteindelijk in orde komt zodat ik in deze survey een maximale score kan geven.
VerbeterpuntenGelieve er voor te zorgen dat de bezorgdienst de producten ook effectief aflevert en geen handtekeningen vervalst!
Pluspunten
gewoon goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelheid en kwaliteit. Alternatieven van producten voldoende aanwezig
Verbeterpuntenkleinere verzendverpakkingen?
Producten meer onderverdelen in catagorien.
Pluspunten
snelle levering. Goede producten
VerbeterpuntenIk had een klacht ingediend en kreeg een mail dat ze zo snel mogelijk contact op zouden nemen. Ik heb tot nu toe niks van ze gehoord.