Pluspunten
snelle levering. Goede producten
VerbeterpuntenIk had een klacht ingediend en kreeg een mail dat ze zo snel mogelijk contact op zouden nemen. Ik heb tot nu toe niks van ze gehoord.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering. Tevens bij vragen snel antwoord. Zelfs extra batterij gekregen omdat deze bij mij snel stuk ging. Snelle communicatie via e-mail. Goede prijzen en aanbiedingen.
VerbeterpuntenGeen eigenlijk
Pluspunten
Snelle levering eenmaal besteld.
Verbeterpunten- Er is weleens een bestelling niet helemaal volgens bestelling geleverd maar dat is uitstekend opgelost met nazending zonder verdere kosten. Top! - Ik kwam er voor de jaarwisseling te laat achter dat Greensmoke geen cartomizers meer ging leveren. Dat had ik liever eerder geweten.Ben overgestapt naar Zensations maar dat bevalt niet. Heb nu Atlantic besteld. - Het samenstellen van het winkelwagentje gaat soms wat moeizaam. - Hoewel het de winst aantast, snap ik, mogen er best tips gegeven worden over hoe het voordeliger kan. Tenslotte moet ik ergens anders lezen dat je de cartomizers van Greensmoke wel kunt navullen hoewel er dan vast geen kwaliteits- en/of gezondheidsgaranties meer worden afgegeven. Veel succes verder. - Kan ik een account aanmaken bij Novus Fumus? Vlgs mij niet. Dan zouden mijn bestellingen worden bewaard. Voor degene die vaak hetzelfde bestellen is dat vast handig.
Dank voor uw beoordeling en de tips! Wij stellen dit zeer op prijs. Tevens hebben wij goed nieuws voor u: - Wij zijn overgestapt naar een nieuw systeem. Foutieve leveringen zouden nu hopelijk minder vaak voor moeten komen. - Wij hebben naast Atlantic nu ook Magic Mist, en bieden binnenkort hierbij "lege" cartomizers aan die u zelf kunt vullen! - Volgende maand starten we met een vernieuwde website. Hierbij kunt u dan een account aanmaken en eenvoudiger bestellen. Uw historie wordt dan ook bewaard. Groet, Team Novus Fumus
Pluspunten
Het lijkt onwaarschijnlijk, maar ik heb op de jongens en meisjes van NovumForum echt niks aan te merken: levering supersnel (daags nadien, zelfs in bebelgië), duidelijke website, communicatie, facturatie allemaal puik. e-Nederland rocks
Greensmoke smaakt 10 keer beter
Dank voor uw beoordeling. Wij zouden het op prijs stellen als u de verbeterpunten zou willen toelichten. Met uw informatie kunnen wij onze service verbeteren!
Pluspunten
Snelle levering. Heel belangrijk bij dit soort spullen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Het is gewoon gemakkelijk op deze manier te winkelen
Verbeterpuntenik had de vragenlijst al eens ingevuld en verstuurd, misschien dit beter controleren
Pluspunten
Tevreden klant
VerbeterpuntenAls het bestelde artikel niet in voorraad is, is het klantvriendelijk om dat te laten weten, alsook de verwachte levertijd.
Pluspunten
Vriendelijkheid bij contact en duidelijkheid
Pluspunten
Doen wat ze beloven, en nog heel snel ook.
VerbeterpuntenEigenlijk geen.
Pluspunten
Gewoon top.
Pluspunten
Snelle reactie en goede service na verkoop. Reageren snel. Er was een vergissing in mijn bestelling; dDit was heel snel en correct opgelost;
Pluspunten
1.5 jaar super tevreden klant !! jammer dat sommige producten niet of bijna niet meer leverbaar zijn
Pluspunten
goedkoopste
Pluspunten
Snelheid van levering