Pluspunten
Website ziet er goed uit
VerbeterpuntenHoge verzend kosten. Dit staat niet in verhouding met de bestelling. Bij kleine orders 2,50€ snap ik dat maar 6,50€ voor duurdere orders is niet van deze tijd. Bij heel veel web winkels is dit gratis of bij een bepaald bedrag gratis. Producten van greensmoke ontvang ik zonder verzend kosten vanuit Engeland na 3 tot 5 dagen gratis thuis.
Dank voor uw beoordeling, wij stellen dit zeer op prijs. Wij willen graag meer vertellen over onze verzendkosten. - Starter Kits worden Gratis verzonden via PostNL - Producten die van geringe waarde zijn en als brievenbuspakket kunnen worden verzonden worden belast met € 2,50 verzendkosten - Alle zendingen waarbij wij het gezien het orderbedrag niet verantwoord vinden om deze zonder handtekening te verzenden worden belast met € 6,50 verzendkosten. Over het algemeen leveren wij de volgende werkdag. (indien u voor 17:00 uur bestelt)
Pluspunten
Ik ben tevreden, ik rookte 2 pakjes sigaretten per dag, nu met de electrische sigaret gemiddeld 10 sigaretten per dag
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
meestal snelle en correcte levering
Verbeterpuntengoede vervanging voor greensmoke
Pluspunten
Pluspunten
snel in levering, mogelijkheid om te communiceren. Vriendelijke en behulpzame medewerkers
Pluspunten
Correcte en snelle communicatie
VerbeterpuntenOp webpagina aan geven als bestelling niet voorhanden is!
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle levering.
Pluspunten
kan ik nog niet geven, snelle levering verder geen contact gehad
Verbeterpuntenslecht 1 keer besteld, beter moeilijk
Pluspunten
Snelle levering niettegenstaande de drukke eindejaarperiode. Degelijke en stevige verpakking. Goede kwaliteit voor zover ik kan oordelen over het nu geleverde product 'Atlantic Greenville Gold'. Ik probeer dit verder uit met andere smaken.
VerbeterpuntenMisschien toch bij de opvolging meteen vermelden wanneer ten vroegste de bestelling aan huis kan worden verwacht. Aldus kan worden vermeden dat gedurende enkele dagen nodeloos thuis op de levering moet worden gewacht.
Pluspunten
Snelle feedback en giede uitleg. Als zeer prettig ervaren.
Pluspunten
Snelle levering, Uitstekende klachtenafhandeling
VerbeterpuntenDe website is onoverzichtelijk ( en lelijk
Dank voor uw beoordeling. Wij kunnen u hierbij alvast verklappen dat wij bezig zijn met een totaal vernieuwde website. Meer meer functies zoals uw bestelhistorie, inzicht in voorraad status en nog veel meer. Novus Fumus wenst u een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2016
Pluspunten
Heel snel levertijd makkelijk te bestellen geen extra kosten voor credit card betalingen
VerbeterpuntenIk weet niet hoe het zit als er problemen zouden zijn maar dat ik het echte test van een bedrijf hoe ze die behandelen maar ik hoop dat dat goed is.,
Dank voor uw beoordeling. Wij hopen niet dat u ooit ervaart hoe wij omgaan met problemen. Maar als het dan toch zo moet zijn dan zullen wij u zeker niet teleurstellen.
Pluspunten
Levertijd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntennog niet gevonden
nog geen echte beoordeling kunnen geven. bestelling gedaan, helaas nog niet geleverd. wat betreft de communicatie, die is ronduit slecht te noemen. als je iets besteld wat op dat moment niet leverbaar is zou het fijn zijn daarover bericht te ontvangen.
Dank voor uw beoordeling. Wij kunnen u nu mededelen dat wij een vernieuwde webwinkel hebben, en u heeft direct inzage of producten wel of niet leverbaar zijn op moment van bestellen. Wij hopen hiermee meer transparant te zijn in de communicatie
Pluspunten
Pro-actief bedrijf dat contact opneemt als bestelling niet lijkt te kloppen. Zeer goed contact en goede producten.
VerbeterpuntenMomenteel wat problemen met Green Smoke en levering door Post.nl. Wordt goed opgelost maar tijdige en betrouwbare levering is van grote waarde bij web-winkelen..
Dat je bestelling bekeken kan worden en gevolgd kan worden momenteel iets besteld moet maar afwachten wanneer ik het krijg
Dank voor uw beoordeling. Onze afhandeling van uw order verdient niet de schoonheidsprijs, en wij zullen er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen.