Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie
VerbeterpuntenInternetsite mag overzichtelijker. Verschillen in producten of combinaties niet altijd duidelijk
Pluspunten
goede hulp en alternatieven voor green smoke.
VerbeterpuntenLeveringstijd was nu veel langer dan voorzien, maar dit zal met de drukke dagen te maken hebben
Pluspunten
duidelijke website en betrouwbaar
Pluspunten
Nog geen mening.
VerbeterpuntenCommunicatie
Positive
Sehr guter Kundenservice - absolut Top !
VerbesserungspunkteVersand nach Deutschland - vielleicht mit DHL Express ?
Eerste ervaring met e-sigaret. Gebruiksaanwijzing over hoe aan te zetten zou handig zijn. Oo verpakking of website.
Pluspunten
goed en betrouwbaar
Positive
Great product, fast delivery...perfect!
Pluspunten
Ik bestel geregeld bij Novus Fumus en tot op heden tot volle tevredenheid. Ook het assortiment wordt steeds groter, hergeen alles alleen maar aantrekkeijker maakt. Top en ga zo door!
KUNNEN NIETS INVULLEN AANGEZIEN BESTELLING VAN 15 DECEMBER NOG STEEDS NIET ONTVANGEN !!!
Pluspunten
Leuk alternatief gevonden voor het niet doorgaan van de eerste winkans Produkt wordt snel en discreet verzonden en geleverd Ik hoop dat ik de jaar navulling win
VerbeterpuntenGeen
N.v.t.
Pluspunten
Had op woensdag besteld en idd de volgende morgen pakketje thuis geleverd ..bij openmaken was het niet helemaal compleet ...gebeld naar het bedrijf ..boden gelijk hun excuses aan en had idd de volgende morgen de spullen na geleverd. .dus voor mij is dat goede service. .
Pluspunten
Klantvriendelijk. Je woedt heel aardig te woord gestaan.
Verbeterpuntenmet vervroegd pensioen
Pluspunten
Snelle levering, behulpzaam, goed product.
Pluspunten
heb pas een eerste bestelling gedaan, dat is wat weinig voor een beoordeling.Maar de afhandeling was correct.
Verbeterpuntenbeetje veel mails ontvangen. 1 voor de factuur en 1 met de track-trace code is wel genoeg.
Pluspunten
zeer correcte afhandeling over alles, zo krijg je een mail als er iets bijvoorbeeld niet gelijk voorradig is enzovoorts
Pluspunten
Tot 's avonds 22.00 uur te bereiken, nalevering van de batterij volgde na een telefoontje.
VerbeterpuntenPakbon bij sluiten ipv factuur. Factuur was in overeenstemming met het geleverde.
Dank voor de input.
Pluspunten
Goede duidelijke site en prima service.
VerbeterpuntenOvergang naar Atlantic (absolute) vanaf Greensmoke (absolute tabacco) cartomizers absolute tegenvaller que rookervaring. Meer info hierover op de site que alternatieven Greensmoke zou gewenst zijn.
Dank voor uw beoordeling. Wij verwachten begin volgend jaar (2016) met een 2e alternatief te komen voor de Green Smoke Cartomizers. Dit andere merk wordt door sommige gebruikers zelfs beter gewaardeerd dan de originele Green Smoke. U hoort hier binnenkort meer over.