Pluspunten
Tot 's avonds 22.00 uur te bereiken, nalevering van de batterij volgde na een telefoontje.
VerbeterpuntenPakbon bij sluiten ipv factuur. Factuur was in overeenstemming met het geleverde.
Dank voor de input.
Pluspunten
Goede duidelijke site en prima service.
VerbeterpuntenOvergang naar Atlantic (absolute) vanaf Greensmoke (absolute tabacco) cartomizers absolute tegenvaller que rookervaring. Meer info hierover op de site que alternatieven Greensmoke zou gewenst zijn.
Dank voor uw beoordeling. Wij verwachten begin volgend jaar (2016) met een 2e alternatief te komen voor de Green Smoke Cartomizers. Dit andere merk wordt door sommige gebruikers zelfs beter gewaardeerd dan de originele Green Smoke. U hoort hier binnenkort meer over.
Pluspunten
Nooit problemen of complicaties, altijd snelle levering en duidelijkheid over bestelling via mail/track&trace
VerbeterpuntenEr staat niet heel duidelijk aangegeven bij o.a. de E-Liquids van Atlantic, hoe vaak je bijv. een opzetstuk kan vullen met één flesje e-liquid
Pluspunten
Zeer snelle levering!
VerbeterpuntenMisschien wat meer keuze in nicotine percentages?
Het nadeel van de Zensations E-sigaret is inderdaad de beperkte Nicotine gehaltes waaruit u kunt kiezen. Het voordeel is dat u een hoge kwaliteit heeft voor een redelijke prijs! Hopelijk komen ze bij Zensations binnenkort met meer nicotine varianten.
Pluspunten
Snelle service. Betrouwbaar. Klein probleempje gehad met de Atlantic coil. Werd meteen opgepakt en opgelost. Top.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service en wanneer iets niet geleverd kan worden telefonisch contact opgenomen met klant.
VerbeterpuntenGraag een mail, wanneer de producten die in eerste instantie waren besteld, weer op voorraad zijn.
Dank voor uw beoordeling. Binnenkort stappen wij over naar een ander systeem en hopen wij u nog beter te kunnen informeren.
Pluspunten
Goede bereikbaarheid, per mail en telefonisch Bedrijf neemt op eigen initiatief contact op bij problemen Ruim assortiment met voldoende alternatieven
VerbeterpuntenToevoeging van een keuze mogelijkheid voor een afhaalpunt bij PostNL.
Dank voor uw beoordeling. De optie van het afhaalpunt is reeds aangevraagd bij de vervoerder. (PostNL)
Pluspunten
Gewoon alles is OK!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Comfortabele afhandeling.
VerbeterpuntenHet bestelde product voldoet voor mij niet aan de verwachting. Spijtig.
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar. Snelle levering. Persoonlijke benadering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ik kon binnen mijn huis roken.
VerbeterpuntenSmaak nog beetje raar
Dank voor uw beoordeling, wij stellen dit zeer op prijs. Kunt u bij verbeterpunten aub aangeven wat wij op het vlak van communicatie, snelheid levertijd, kwaliteit en betrouwbaarheid nog kunnen verbeteren? Alvast bedankt voor uw medewerking. Team Novus Fumus
Pluspunten
Goede prijs voor het product, snelle levering. Er was een kleine hick up in de levering maar die is onmiddellijk en meer dan naar volle tevredenheid opgelost.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
snel en makkelijk en geen verzendkosten
Pluspunten
Erg goede service
VerbeterpuntenOnbekend
Pluspunten
sortering, vriendelijkheid, oplossingsgericht , bereikbaarheid ( telefonisch) in deze, kortom prima ervaring mee
Verbeterpuntenverzending met post.nl , slecht maar dat ligt niet aan Novus Fumus !!!
Niet zo vaak veranderen van merken
Dank voor uw beoordeling. Als het aan ons had gelegen hadden wij nog jaren Green Smoke willen aanbieden, maar helaas heeft Green Smoke anders besloten. Wij hadden op dit besluit helaas geen enkele invloed. Gelukkig kunnen we met Atlantic nog cartomizers aanbieden die geschikt zijn voor de Green Smoke batterij...
Pluspunten
Blijf vooral doorgaan met de refils van zenzation
Pluspunten
Leveren zeer snel en netjes
VerbeterpuntenGeen
Ik zou geen verbeterpunten weten, ik werd goed opende hoogte gehouden wanneer mijn pakketje geleverd zou worden. De vertraagde levering had te maken met dat het om een nieuw produkt ging.