Pluspunten
VerbeterpuntenVerpakking aanpassen zodat het als briefpakket verzonden kan worden. Dan past het in de brievenbus.
Pluspunten
goede kwaliteit, zeer snelle levering, stipte afrekening,
Verbeterpuntenik kan geen verbeterpunten bedenken
Pluspunten
goede website, snelle levering conform belofte op de site.
Verbeterpuntenmogelijkheid om te betalen met Paysafecard (zo'n bon die je kunt kopen bij bijvoorbeeld Hema en Jumbo) maakt betaling online anoniemer en daarmee (wellicht) minder gevoelig voor phishing en dergelijke
Dank voor uw reactie. Helaas is het op dit moment (nog) niet mogelijk om met Paysafecard te betalen. Wij zijn wel in gesprek en hopen deze optie binnenkort aan te kunnen bieden.
Pluspunten
de volgende dag na order correct bezorgd. goed verpakt, duidelijke gebruiksaanwijzing
Pluspunten
Makkelijke website, snelle levering, netjes verpakt en goede communicatie mbt de bestelling.
Pluspunten
Perfect snelle levering
Pluspunten
snel.netjes
Pluspunten
Duidelijke website, gemakkelijk om te bestellen, handig te kunnen betalen met mister cash, duidelijke communicatie via mail over de bestelling en de levering
Pluspunten
Prima service!! Snelle levering en communicatie is top!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
Snelle levering. Ben pas net begonnen, maar tot nu toe erg goed
VerbeterpuntenCartomizers ook per klein verpakking verkopen
Dank voor uw reactie. Cartomizers zijn altijd per 5 verpakt. Één pakje cartomizers kost € 13,95 maar wordt ook met korting aangeboden zodra u 5 pakjes of meer tegelijk koopt. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling van bestellingen. Met klachten (bvb ontbrekende geschenken ) wordt rekening gehouden en recht gezet na keurige communicatie.
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Zeer goede service en communicatie
Pluspunten
SNEL EN EFFICIENT
Pluspunten
snelle afhandeling van producten
Dank voor uw reactie. Wij proberen, indien voorradig, Zensations Refills altijd per stuk te verzenden. Hierdoor kunnen wij ook bij grotere zendingen brievenbus pakketjes blijven aanbieden en besparen wij op het verpakkingsmateriaal. Dit komt dan weer ten goede aan het milieu. Uiteraard is iedere Refill nog steeds geseald.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en je wordt ook goed verder geholpen als je vragen hebt.
Pluspunten
Super positief ......
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering