Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit
Verbeterpuntenmeer tabaksmaken voor de green smoker
Pluspunten
Heel tevreden over de snelle afhandeling van bestelling
Pluspunten
Ze leveren wat ze zeggen op hun web-site
Pluspunten
Prima eerste indruk.
Pluspunten
Goede communicatie.
Pluspunten
Snelle bezorging Veel keuze en kwaliteitsproducten Top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website. Ruime keuze aan producten die steeds worden vernieuwd.
VerbeterpuntenZorg dat de prijsaanduidingen in de tekst overeenkomen met de links achter de producten.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijk en eerlijk. Op vragen en opmerkingen wordt direct gereageerd.
VerbeterpuntenVoorraad voor nieuwe liquids aanleggen. Nu is er een bedtelperiode van 7 dagen. Niet echt iets wat je verwacht van een internet bestelling.
Beste heer Statema. Dank voor uw opmerking. Op veel Atlantic smaken zit inderdaad een levertijd van 7 werkdagen. Maar wij willen u ook even wijzen op de Millers e-liquids. Deze smaken zijn direct uit voorraad leverbaar.
Positive
Nice
Suggestionsmore discounts :)
Pluspunten
Na betaling snelle reactie over de bezorging en de haalbaarheid
Verbeterpuntenis het pakket goed afgekeverd als nazorg
Pluspunten
Alles liep perfect, niets op aan te merken
Pluspunten
Staat steeds paraat om je te helpen en een oplossing te zoeken indien de klant niet tevreden is !
Verbeterpuntende producten onderverdelen zodat de klant niet de verkeerde producten koopt zoals een cartomizer van atlantic die niet past op een greensmoke batterij
Pluspunten
Goedemorgen, ik heb in het verleden bij Novus Fumus besteld. In het pakket ontbraken er goederen, ik heb contact gezocht met Novus Fumus en de ontbrekende goederen één dag later ontvangen. super !!
Pluspunten
snelle verwerking order