Pluspunten
Goede informatie , goede website , duidelijkheid
VerbeterpuntenLevertijd in voor- of namiddag of avond mededelen doch lijkt mij niet zo eenvoudig
Helaas is het niet mogelijk om vooraf aan te geven in welk tijdsvak de bezorger komt. Misschien dat deze optie in de toekomst wordt toegevoegd, maar wij zijn afhankelijk van PostNL
Pluspunten
vlugge en correcte afhandeling van uw bestelling en een goede communicatie naar de klant toe, een dikke proficiat van een zeer tevreden belgische klant.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Schnelle Lieferung. Umgehende Reaktion auf Anfragen. Sehr zuvorkommende Lösung bei abweichender Lieferung.
VerbeterpuntenDie Versankostenstaffelung springt zu stark nach oben bei mehr als zwei Artikeln. So kommt man teilweise günstiger, wenn man sie Arzikel einzeln bestellt.
Pluspunten
Snelle bezorging, snelle reacties op vragen, en hoogstaand product.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen en betalen. Snelle site. Hoogwaardige producten.
VerbeterpuntenDeze korting ook mogelijk maken voor de multipakken. Deze korting profiteer ik niet van. Maar omdat jullie zo geweldig zijn toch maar even invullen.
De kortingscode na het invullen van een beoordeling is inderdaad niet van toepassing op multipacks. Daarom hebben wij regelmatig acties voor vaste klanten waarbij de kortingscode wel geldig is voor Multipacks. Meld u aan op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze acties. http://eepurl.com/bdQCwz
Pluspunten
Overzichtelijke web site en snel geleverd.
VerbeterpuntenWel een gedoe als het om kortingen en verzending gaat. Verzending vanuit GreenSmoke.EU (Hongarije) is goedkoper dan vanuit Tegelen in Nederland.
U betaalt bij Novus Fumus altijd € 6,50 verzendkosten, en dan leveren wij de volgende werkdag. Indien u via Hongarije besteld, zijn dit de verzendkosten en bijbehorende levertijden: UPS Standaard, € 4,03 / Levertijd 4 tot 10 werkdagen UPS Express, € 8,56 / Levertijd 2 werkdagen Bestellen via Novus Fumus is dus sneller en voordeliger.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon Snelle levering Goede kwaliteit
Verbeterpuntentot nu toe niet, alles verloopt naar wensmet mijn maandelijkse bestelling.
Pluspunten
duidelijk boekje bij startkit
Verbeterpuntenlagere prijs voor cartomizers
Pluspunten
Snelle levering, makkelijke betaling!
Pluspunten
Makkelijke en snele afwikkeling
VerbeterpuntenOp dit moment geen enkele.
Pluspunten
goede ondersteuning promoties snelle levering
Verbeterpunten1 maal pakket verloren gegaan
Pluspunten
goede producten,redelijk snel geleverd
Verbeterpuntenmiss gebruik maken van afhaalpunten en proces van bestellen vereenvoudigen
Pluspunten
de gratis levering van nieuwe batterijen als ze niet meer oplaadbaar zijn. Doen ze niet moeilijk over.
VerbeterpuntenGoed bezig.
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk online bestellen
Pluspunten
Snelle levering, ruime keus
Verbeterpunten--
Very happy with the service and do not have any suggestions to make.
Pluspunten
Pluspunten
Overzichtelijke website. Geen onzin en juiste informatie.
Pluspunten
Het is gewoon goed.
VerbeterpuntenNiets te melden op dit moment.