Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenLiever altijd versturen in een envelop en niet in doos!!!!
Pluspunten
Diverse producten besteld. Deze werden snel geleverd. Er was een klein probleem met de bestelling, deze werd direct en kostenloos opgelost. Zeer goede klantenservice en informatie voorziening.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle aflevering. Goede informatie.
Pluspunten
Smaak is goed
Pluspunten
Gemak van bestellen en de snelheid van levering zijn geweldig. Eigenlijk alleen maar positieve punten.
Pluspunten
Supersnelle levering. I Ook fijn dat er heel snel antwoord komt op vragen per mail.
VerbeterpuntenVerzendkosten nogal hoog naar België. Spijtig van de extra kost bij betaling met PayPal.
Pluspunten
Snelle levertijd, producten altijd op voorraad.
VerbeterpuntenStuur géén (bv 5 cartomizers) meer in een onnodig grote doosverpakking met luchtkussentjes etc. Zo'n doos gaat niet door de brievenbus en moet ik (bij niet thuis zijn) naar het postkantoor om de bestelling op te halen! Gewoon 5 losse cartomizers in een enveloppe, gaat gewoon door de brievenbus, prima toch?
Pluspunten
keuze, snelheid en correctheid
Verbeterpuntengeen
zou ik niet weten
Wij danken u voor de tijd die u genomen heeft om Novus Fumus te beoordelen. Voor Nazorg en Garantie geeft u Novus Fumus een onvoldoende (5), maar u geeft niet aan welke verbeterpunten er zijn. Zou u deze onvoldoende aub willen toelichten zodat wij onze service en garantie kunnen verbeteren?
Pluspunten
Goede comminiaturen en snelheid van leveren
Pluspunten
-snelle levering met track and trace -vermelding van de huidige stock -verschillende betaalmogelijkheden
Verbeterpunten1,5 maand geleden een vraag gesteld over de cartomizers via mail maar nog steeds geen antwoord... bij mijn laatste bestelling had ik een fout gemaakt bleek na de bevestigingsmail, direct gestuurd met de vraag of het mogelijk was dit recht te zetten maar geen enkele reactie gekregen...
Pluspunten
prima service, heb alleen het gevoel dat een cartridge niet de lading dekt van 1,5 pakje sigarette. Ik heb dit al eens gemeld en kreeg toen een nieuw pakje.
Verbeterpuntenkijk nog eens goed naar de inhoud van een cartridge
Pluspunten
Alles is perfect geregeld
VerbeterpuntenGeen, alleen jammer dat mijn favoriete smaak Chocolade niet meer leverbaar is!!