Pluspunten
Nette duidelijke website. Weinig tot niks op aan te merken !
Pluspunten
goede service, snelle levering, makkelijk betaalgemak
Verbeterpuntenkorting ipv gratis batterijen o.i.d. Bij een maandelijkse bestelling heb je na een aantal bestellingen wel genoeg batterijen en wijn houd ik niet van, vandaar de keuze tot korting ipv gratis geschenk bij bestelling
Pluspunten
snelle levering en vriendelijke mailtjes
Pluspunten
nabootsing echte sigaret goede smaak goede rookdamp
Verbeterpuntensmaak haalt de genoemde aantal trekjes niet lange sigaret is te zwaar
Pluspunten
Ik heb nu voor de 3e keer hier besteld. Leveringen gaan altijd supersnel en zonder problemen. De extraatjes die je krijgt zijn ook prettig.
VerbeterpuntenGeen!
Vanaf vandaag is het ook mogelijk om te kiezen uit gratis cartomizers.
Pluspunten
Sinds de e-sigaret heb ik geen gewone sigaretten meer gerookt Snelle en correcte levering
geen gebruiksaanwijzing ook niet op de site. Hele vieze smaak
Dank voor uw reactie.Op onze pagina vindt u bij "Veel gestelde vragen" een beschrijving hoe u de Green Smoke e-sigaret moet gebruiken. Kijk op http://www.novusfumus.nl/c-2491185/veel-gestelde-vragen/U geeft aan de smaak Absolute Tobacco 1.8% heel erg vies te vinden. Misschien dat Red Label 1.8% of Tobacco Gold 1.8% u beter bevalt. Daarom zullen wij u een Variety Pack sturen met daarin 5 verschillende smaken, in de hoop dat hier een smaak tussen zit die u wel zal bevallen.
Pluspunten
Plezierig ogende webpagina Snelle levering
VerbeterpuntenVoor de zoekende consument (in mijn geval naar green smoke) is de webpagina erg summier. Meer uitleg en opties is wat ik heb gemist. Als je precies weet wat je wil is dat geen bezwaar. bij de verzonden materialen zit namelijk ook niet of nauwelijks info.
Dank voor uw beoordeling. Heeft u al gekeken op onze site bij "veel gestelde vragen" http://www.novusfumus.nl/c-2491185/veel-gestelde-vragen/ Mocht u nog informatie missen dan helpen wij u graag.
Pluspunten
Snelle en nette levering
Pluspunten
Super snelle levering binnen 1 dag
Pluspunten
Zeer snelle levering
Cartomizers multipack van 10 of meer ook met meer korting verkopen ipv een gratis accesoire
Vanaf vandaag kunt u bij een 10-pack, 15-pack en 20-Pack ook kiezen voor gratis cartomizers. De multipacks worden al geleverd met een extra korting, en daarom zijn kortingscodes hierbij niet van toepassing.
Pluspunten
De spullen zijn goed verpakt en ze werken prima.
VerbeterpuntenOmdat tegenwoordig veel wordt weg genomen bij de post (ervaring) is het misschien een beter idee om de verpakking en tape blanco te houden. Ik snap best dat reclame nodig is maar die krijg je ook van de mond op mond en hoeft niet persé via verzendverpakking of gebruikte tape.
Pluspunten
Geen klachten of opmerkingen. Alles netjes geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Normaal gesproken snelle levertijd. Dit keer lange levertijd.
VerbeterpuntenDe prijs en acties komen niet geheel overeen met de europese leverancier via www.greensmoke.nl. Soms is het daardoor aantrekkelijk om daar te bestellen (en qua levertijd en leverkosten maakt dat niet veel uit). Lange levertijd dit keer. Donderdag besteld en pas dinsdag in huis. Dat is langer dan wanneer je rechtstreeks besteld via www.greensmoke.nl (via Hongarije/Boedapest).
Dank voor uw beoordeling! Het klopt dat onze acties niet altijd overeenkomen met die van Green Smoke Europe. Zo krijgt u bij Novus Fumus bij een 15-Pack altijd 2 gratis producten in plaats van 1 bij Green Smoke Europe, en bieden wij sinds vandaag ook gratis cartomizers aan bij een 10-,15-, en 20 pack cartomizers. Over het algemeen leveren wij de volgende werkdag, maar als wij door weekenden, feestdagen of tekorten niet direct kunnen uitleveren dan kan het wel eens een paar dagen langer duren. Daarbij komt dat PostNL nooit op maandag levert.
Pluspunten
keurige, stevige verpakking