Pluspunten
Snelle verzending Snelle klachtafhandeling
VerbeterpuntenVerzendkosten laten vervallen bij bestellingen boven een bepaald bedrag.
Pluspunten
Ik had na mijn bestelling nog een vraag, werd bijna direct op geantwoord. Mijn bestelling toch aangepast, oude order werd keurig direct stopgezet, geld was al terug op mijn credit card en de volgende dag de order al binnen. Goede ervaring en service, hier kom ik wel bij terug!
Pluspunten
Makkelijk bestelbaar. En snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, kwalitatief goed product
VerbeterpuntenMogelijkheid om gebruikersaccount aan te maken
Pluspunten
Prima vervanging voor de echte sigaret,
VerbeterpuntenIk zelf vind het groenkleurig ( as) niet zo mooi,
Pluspunten
Supersnelle levering!!
Pluspunten
heel makkelijk in gebruik. Goede vervanger van de gewone sigaret. ik ben heel tevreden.
Verbeterpuntenvoor mij was bestellen verwarrend waardoor ik van het 1 teveel heb besteld en van het 2de te weinig heb besteld. Moet ik wel zeggen dat ik niet echt handig met de pc. ben. heb nu een mail gedaan naar [email protected] maar nog geen antwoord heb gekregen. ook heb ik geen idee hoelang een filter meegaat wat bij mij onrust geeft tijdens het werk( heb ik genoeg bij me).
Pluspunten
Pluspunten
zeer correcte afhandeling van de bestelling; snelle levering
Verbeterpuntenik heb wel een te straffe soort filter gekozen. als men de 1ste maal aankoopt, is het moeilijk om te bepalen welke men nodig heeft.
Verzoek om gebruiksaanwijzing / handleiding in Nederlands bij te voegen. Er was nu een Engelse handleiding bijgevoegd.
Pluspunten
Volgens mij kan het niet beter, snelheid kwaliteit en informatie, Super!!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Pluspunten
Goed product
VerbeterpuntenVariety pack in verschillende sterktes qua nicotine. Kon dit niet kiezen bij het startpakket. De indeling van het hoesje veranderen. Nu moet je de batterij van de cartomizer draaien.
Pluspunten
super snelle levertijd
Pluspunten
Een goed produkt, het voldoet volledig aan de verwachtingen
VerbeterpuntenDe verzendkosten naar Nederland en vooral naar België zijn veel en veel te hoog.
Omdat wij alle zendingen naar België met track en trace versturen, inclusief verzekering, zijn de verzendkosten op €12,00 vastgesteld. Dit zijn exact de kosten die PostNL aan ons doorberekend. Omdat het vaak grote orders (qua geldbedrag) zijn die wij versturen kunnen wij niet anders.
Pluspunten
xxx
Verbeterpuntenxxx
Pluspunten
alles
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alles was ok
Pluspunten
Levering binnen 24 uur.
VerbeterpuntenBoven een bepaald bedrag zou de verzending gratis moeten zijn
Pluspunten
Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. De levering naar België was ook veel sneller dan verwacht. Een nadeel moet ik nog ontdekken, als deze er al zouden zijn...
Pluspunten
- Zeer sterke klanten service ! Na contact op te nemen dat er ergens iets fout was gelopen met de bestelling (bleef op transit staan bij post.nl) kreeg ik de volgende dag al een nieuwe zending in de bus ! top ! - Relatief goede prijzen !
Verbeterpunten- slechts één merk van e-sigarette
Pluspunten
Bereikbaarheid en respons, althans bij 1e levering! Zelfs korting gekregen vanwege een (door mij gedane) foutieve bestelling.
Verbeterpunten2e levering geeft wat problemen! Op 9 november bestelling gedaan en betaald, op 22 november nog steeds niet ontvangen. Hopelijk een éénmalig incident.