Pluspunten
Zeer snelle levering wat ik persoonlijk toch wel belangerijk vind. Heel overzichtelijke website, niet veel op aan te merken
VerbeterpuntenVoorlopig geen, dit was wel mijn eerste bestelling dus ik kan hier niet zoveel op zeggen.
Pluspunten
Prettige en overzichtelijke website, goede service en snelle afhandeling en verzending. Al met al een zeer tevreden klant.
Pluspunten
duidelijke site, duidelijke bevestiging, snelle levering.
Verbeterpuntenkosteloze betaling via PayPal
Beste Ronald, Wij vinden het ook niet fijn om transactiekosten bij PayPal betalingen in rekening te brengen. Maar er zijn gelukkig wel alternatieven waarvoor we geen transactiekosten in rekening brengen zoals betalen via iDEAL. Met vriendelijke groet, Novus Fumus
Pluspunten
Snel ontvangen
VerbeterpuntenIk heb altijd problemen met bestellen, is voor mij niet helemaal duidelijk hoe, bel altijd, de service is uitstekend. De kans is redelijk groot dat ik niet handig genoeg ben
Beste Marjo, Over het algemeen zijn er weinig problemen met het online bestellen via onze webwinkel. Toch ervaar jij het als ongemakkelijk en vind je het onduidelijk. Daarom hebben we afgesproken dat je altijd telefonisch mag bestellen, waarna we een betaallink sturen. Met vriendelijke groet, Novus Fumus
Pluspunten
VerbeterpuntenAlgemeen Greensmoke: Accukwaliteit niet al te best. Gaan gemiddeld half jaar mee. Daarna zeer snel leeg
Pluspunten
Overzichtelijk, makkelijk bestellen en betalen met I-Deal!
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
snel en makkelijk
Verbeterpunten/
Pluspunten
VerbeterpuntenPost NL is de zwakke schakel. Vermelding aan de deur geplakt waar het pakketje kon geleverd worden, maar toch aan een andere persoon geleverd. Begrijp ook niet de grote toeslag die jullie vragen voor verzending naar Belgë.
Al onze pakketten worden geleverd door PostNL, zijn voorzien van Track & Trace en zijn verzekerd tegen diefstal en verlies. Helaas heeft Novus Fumus geen invloed op de werkwijze van PostNL, maar wij proberen klanten zo optimaal mogelijk te informeren over het gehele verzendproces. Dit betreffende pakket is binnen 12 uur afgeleverd op de plaats van bestemming.Zendingen van Green Smoke UK of Green Smoke Europe worden in het meest gunstige geval pas na 2 of 3 dagen geleverd.
Pluspunten
Duidelijk en snel.
VerbeterpuntenVerzendkosten te hoog voor briefpost!!!!!! Want ik heb mijn bestelling in de brievenbus gekregen. Dat als argument wordt gebruikt dat deze verzendkosten hoog zijn i.v.m. verzekerd verzenden is niet in het belang van besteller maar van verzender omdat er niet getekend wordt voor ontvangst. Tracktrace geeft geen meerwaarde bij post in brievenbus omdat je niet precies hoeft te weten op welk tijdstip de brief wordt gepost.
Al onze pakketten en enveloppen worden voorzien van een Track & Trace code, en zijn verzekerd tegen diefstal, beschadiging of verlies. Daar waar mogelijk leveren wij onze produkten in een enveloppe zodat deze door de brievenbus passen. Dit betekent echter niet dat deze enveloppen "normaal" gefrankeerd zijn, omdat wij dan geen inzicht hebben in de aflever gegevens. Wij betreuren het dat klanten denken dat wij geld verdienen aan envelop zendingen. Toch blijven we, daar waar mogelijk, orders zenden met een enveloppe omdat men dan niet thuis hoeft te blijven om het pakket in ontvangst te kunnen nemen.
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling, volgende dag in huis, super!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service, vandaag besteld morgen in huis!
Pluspunten
Snelle en goede service.
Pluspunten
Levering termijn
VerbeterpuntenNiets aan te merken
Pluspunten
Prima, snel geregeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bestelling werd meteen in behandeling genomen en de verdere afhandeling werd duidelijk en snel doorgegeven.
VerbeterpuntenJammer dat dlg het opgegeven tijdstip van afleveren niet nakwam, het pakketje werd later bezorgd en moest afgegeven worden bij de buren (wat wel fijn was).
Pluspunten
Pluspunten
Snelheid, accuratesse en klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenZie opmerking over website.
Pluspunten
Duidelijke website, ruime informatie.
VerbeterpuntenGroter aanbod in smaken, vergelijking met eventueel bestaande merken sigaretten en smaken.
Pluspunten
snelle en accurate levering
VerbeterpuntenEen aanwijzing geven hoe het werkt met kortingscodes.
Pluspunten
SNEL ANTWOORD SNELLE AKTIE SNELLE LEVERING
VerbeterpuntenMOGELIJKHEID TOT KORTING GEVEN BIJ REGELMATIGE AFNEMERS ( NIET ALLEEN BATTERIJEN) OF BIJ MENSEN DIE GROTERE AFNAMES WILLEN ALS 80 STUKS.
Pluspunten
Snel en overzichtelijk
Verbeterpunteniets minder mails na afronden bestelling! 1 mail is voldoende!
Pluspunten
snelle levering en goed verpakt verzonden
Pluspunten
Hele snelle bezorging en veel emails om de klant over de status te informeren
VerbeterpuntenDe klant de mogelijkheid geven om de kleur van het uiteinde van de sigaret te kiezen in de starterpaketten