Correcte bezorging en altijd op tijd!

Vele jaren bestel ik hier mijn cartomizers. Alleen jammer dat er nooit kortingen worden gegeven. Verder ben ik tevreden. Met vriendelijke groet, Peter Lendfers en Loes Hameleers

Even wennen aan de smaak en de grote sigaret

Even wennen aan de smaak. Mijn vriendin heeft hem al langer en die sigaret voelt veel zwaarder aan. Deze is aangenamer vasthouden.

Probleem goed en persoonlijk opgelost

De eerste keer dat ik bij Novus Fumus bestelde, was er een leveringsprobleem. Hierover werd door NF niet gecommuniceerd, maar ik trof een heel prettige medewerker op de chat die me onmiddellijk en zeer vriendelijk te woord stond en het probleem -met welgemeende excuses- goed oploste.

perfect

vlugge verzending /alle smaken die ik kocht waren oke

Schnelle Lieferung, immer top!

Bei Problemen gibt es telefonisch sofortige Hilfe.

Ik ben goed tevreden

Ze proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen ook als er even niet jou gewilde product op voorraad is en dat respecteer ik

Reliable and efficient.

As above.

Prima producten en uitstekende service

Al jaren koop ik hier mijn smokers en accessoires. Altijd goed. Recent een eLeaf batterij besteld die helaas niet werkte. Na mijn melding kreeg ik een complete eLeaf set opgestuurd om het ongemak te verhelpen. Top!!

Snelle service en goede producten

Ben erg tevreden met mijn Justfog1

Snelle en correcte service

It was all right.

I received correct information about the delivery too.

Ze doen wat ze beloven

Ik heb nog nooit problemen gehad en de mensen zijn uitermate Vriendelijk en behulpzaam

Geweldige service

Een goede ervaring. Lossen een probleem netjes op.

goede service

nog nooit problemen gehad met bestelling en levering

zoals altijd verloopt bestelling en levering uitstekend

zoals altijd verloopt bestelling en levering uitstekend

A bit disapointed this time

I ordered cartomizers. Order was Vaporly Geneva Menthol and you send me Magic Mist Menthol. I can live with that, but anyway...

Gute Ware, fairer Preis

Schnelle Bearbeitung und Lieferung. Telefonisch erreichbar, auch in Deutsch.

Goede service,goed product,speed levering.4

Goede service,goed product,speed levering

Snelle verzending

Bij vragen snel antwoord

Guter aber sehr Teurer Versand

Schneller Versand aber sehr sehr teuer

Nooit problemen

Geweldige service

Altijd klantvriendelijk, zeer tevreden

Toppp

Goede en snelle service!!

very fast service

Hassle free, easy ordering system, very fast service, my order arrived with in 3 days of placing my order, would highly recommend.

prettige ervaring met nuvus fumus,alhoewel:

ik ben bij de eerste klanten,ong.4.5 jaar.Voor de eerste maal heb ik BTW moeten bijbetalen,alsook transportkosten en dit niet te min:11.5 € laat het ons maar wijten aan het coronavirus zeker ? Willy

1 Erkenkamp E14

Tegelen 5931BR

+31777998612

À propos de Novus Fumus

Chez nous, tu trouves vraiment tout pour ton bien-être et un mode de vie détendu. Que tu recherches des produits CBD de haute qualité (comme des huiles, gummies, boissons ou cosmétiques) ou d'autres articles liés au cannabis ou au smartshop comme des truffes magiques, kits de culture de champignons ou pilules festives – nous avons une gamme super large et variée. Et pour les fumeurs et amateurs d’accessoires de fumée, on a aussi une sélection au top ! Briquets (Clipper, BIC, Zippo, Mascotte, Novus Fumus, Tyson 2.0), grinders et feuilles à rouler. On ne travaille qu’avec des marques de qualité premium comme HEMPER, Indian Spirit et McSmart. Ton bien-être est notre priorité. Pourquoi les clients choisissent Novus Fumus ? • Qualité & fiabilité : Tous nos produits sont de haute qualité et testés en toute sécurité. • Livraison rapide & discrète : Commande avant 16h en semaine = souvent expédié le jour même ! Et livraison gratuite à partir de 50 € (NL) ou 80 € (UE). • Service client excellent : Disponible 7j/7 (de 9h à 22h en semaine, aussi joignable le week-end) par téléphone (+31777998612), WhatsApp ou [email protected]. On a une note de 9 sur Kiyoh – et on en est très fiers ! Ta satisfaction est notre priorité. Découvre toute notre offre sur www.novusfumus.nl.

Avis sur Kiyoh