3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site,goede voorlichting

Zouden als je op donderdag besteld, vrijdag moeten bezorgen.

Pluspunten

Goed bereikbaar, snelle levering, goede service

op dit moment niet , ik heb alleen moeite met het openen van een account, maar dat ligt vast aan mijzelf.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Voorraad mag wat ruimer

Pluspunten

snelle afhandeling

Pluspunten

Uitstekende keuzemogelijkheden; correcte en supersnelle levering

Pluspunten

Snel, correct, vriendelijk, behulpzaam. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

heel snelle reactie, goede opvolging mail en orders

Op de site nog duidelijker aangeven wat de verschillende items zijn. Refill e smokers, grotere e smokers, eenmalige e sigaret, vloeistof..

Pluspunten

Vlotte levering.

Pluspunten

Snel en goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ondanks dat er iets niet klopte aan mijn bestelling, is deze alsnog netjes en snel afgehandeld.

Deze heb ik al telefonisch doorgegeven; het muziekje van de wachttoon is heel hard. Deze zou zachter kunnen.

Pluspunten

Vlugge levering!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

N.v.t.

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Fast delivery and easy to buy products

Suggestions

Too expensive and very small amount stuff in cartrides (atlantic Greenwich village)

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke site, ruime keuze, snelle levering die ook nog eens gratis is, correcte up to date over bestelling.

Pluspunten

Goede communicatie,snelle afhandeling

Pluspunten

Duidelijke omschrijving van het product. Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en precies de juiste hoeveelheid informatie updates over de order.

Berekening van de verzendkosten preciezer. Waarom 12 flesjes liquids hogere verzendkosten kennen dan 11 is me onduidelijk omdat het in hetzelfde formaat doosje komt.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Erkenkamp 1 E14

5931BR Tegelen

+31777998612

Over Novus Fumus

Bij ons vind je echt alles voor je welzijn en een ontspannen levensstijl. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige CBD-producten (zoals oliën, gummies, drankjes en cosmetica), of andere cannabis- en smartshop-artikelen zoals magic truffels, paddo growkits, en party pillen – we hebben een super breed en divers assortiment. En voor de rokers en liefhebbers van rookaccessoires hebben we ook een topselectie! Denk aan aanstekers (Clipper, BIC, Zippo, Mascotte, Novus Fumus, Tyson 2.0), grinders en vloeitjes. We werken alleen met premium kwaliteitsproducten van betrouwbare merken zoals HEMPER, Indian Spirit en McSmart. Jouw welzijn staat centraal bij ons. Waarom kiezen klanten voor Novus Fumus? • Kwaliteit & betrouwbaarheid: Al onze producten zijn top en veilig getest. • Snelle & discrete levering: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vaak dezelfde dag verzonden! En bij bestellingen vanaf €50 (NL) of €80 (EU) is de verzending helemaal gratis. • Uitstekende klantenservice: We staan 7 dagen per week voor je klaar (van 09:00 tot 22:00 uur op werkdagen, en ook in het weekend bereikbaar) via telefoon (+31777998612), WhatsApp of [email protected]. We scoren een dikke 9 op Kiyoh en daar zijn we super trots op! Jouw tevredenheid is ons doel. Bekijk ons volledige aanbod op www.novusfumus.nl.