Afficient

Delivered to France in 4 days. A wee bit late but afficient.

ben heel goed geholpen

No!!

Mi è arrivata l’email che mi è stato consegnato il mio ordine, ma io non ho ricevuto niente!

Snelle en goede levering. Goed product.

Customer satisfaction is a priority with this team. Trustworthy.

My email inquiries received a prompt response. The team worked with me until all my questions were answered. They promptly did what they agreed with me to do. Highly recommend this team.

Netjes verpakt en snelle levering van de gevraagde menthol click hulzen. Helemaal top!

Topshop

Vriendelijk te woord gestaan en snel verzonden

Zeer klantvriendelijk

Een klantvriendelijk én oplossingsgericht bedrijf.

Highly recommend

Excellent customer service. Absolutely love the product I purchased. Thank you Novus Fumus :)

Fast shipping and good communication

Nice concept for a webshop with fast realisation of orders. I was surprised they even tough about giving care for my item (they added free a cooling). Defined will shop there again.

Ничего не получил

Я НИЧЕГО НЕ ПОЛУЧИЛ НИКАКОЙ ПОСЫЛКИ НЕ ЕБИТЕ МНЕ МОЗГИ!!!

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Toppie , lekker , snel

Bestelling was de volgende dag al in huis, meteen de klikballetjes geprobeerd. Wat een aanrader. Super lekker!! ik genoot zo van m’n sigaretje. de smaak is best sterk dus je tabacco smaak valt weg, ideaal! Nu op naar andere smaakjes uitproberen.

Prima service met snelle levering.

Uitstekend bedrijf

Veel keus, goede uitleg, makkelijk om te bestellen. De producten waren snel in huis en deden aan de verwachting.

Goede service.

Nice webshop, quick delivery, good quality

Nice webshop, quick delivery, good quality

alle producten voldoen aan de verwachtingen

de producten voldoen aan mijn verwachtingen

Novus Fumus heeft een uitstekende klantenservice, goede producten en het assortiment is zeer divers. 100% aanbeveling.

Niet wat ik gehoopt had

Menthol smaak valt erg tegen

fast delivery

good service and fast delivery, reasonable price.

Snelle levering, goed product

Heel goede ervaring

Voor de eerste keer besteld en alles was correct !

Superb customer service

Big thank you to Willy for his prompt replies, and for rearranging delivery after first shipment was lost. Thanks

Snelle levering, lekkere smaak,goed verpakt, en ook nog leuk en lekker cadeautje erbij . Toppie

Goed prima service

Hoogstraat 56