Pluspunten

Snelle levering Makkelijke website

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle bezorging, nette verpakking, duidelijke informatie.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

1) Ik ben heel tevreden over GreenSmoke: 1a) Ik had helemaal geen behoefte om met roken te stoppen, maar vond het vervelend om als ik met mijn vrouw in een restaurant of cafe zat haar telkens alleen te moeten laten voor een sigaretje. Ging daarom op zoek naar een e-sigaret voor die keren. 1b) Na 4 merken geprobeerd en verworpen te hebben had ik het bijna opgegeven. Iemand raadde mij GreenSmoke aan. Nou ja, nog 1 poging dacht ik. 1c) En dat was zo'n succes dat ik inmiddels (tegen de bedoeling in) gestopt ben met gewone sigaretten. 2) Snelle en vriendelijke service

Zie mijn opmerkingen bij 'website verbeteren'.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site

nog geen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

service die beloofd wordt prettig telefoongesprek bij vraag

heb ik (nog) niet

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

zeer effectief en alert

Nog geen idee

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelle levering goede klantenservice

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering Goede service Vriendelijk

?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle reactie en levering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bezorgen zoals afgesproken. Daarom heb ik nu weer daar mijn bestelling gedaan.

n.v.t.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima service, gister gebeld met een vraag over de inhoud van de Pro Kit, kreeg een duidelijk antwoord en heb de bestelling geplaatst. Vandaag al ontvangen, netjes verpakt.

Geen opmerkingen

Pluspunten

nog niet gevonden

nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer snelle bezorging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

bezorgkosten; bij geen pakket bezorging maar verstuuring envelop, bezorgkosten omlaag.. nu betalen we veel geld aan bezorg kosten terwijl voor jullie de kosten veel lager waren.. niet netjes.. en het wordt ook nog dag later bezorgd,, dus dan is het niet voor 17.00 uur besteld volgende dag in huis zoals jullie beloven.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle en correcte levering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima service! En zo snel.

Ik had een batterij met rood led lampje besteld. Kreeg een groene. Never mind.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Eigenlijk alles !!! Wij hebben Willy al meer gemeld, dat zijn service super is !!

Geen !!!

Erkenkamp 1 E14

5931BR Tegelen

+31777998612

Over Novus Fumus

Bij ons vind je echt alles voor je welzijn en een ontspannen levensstijl. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige CBD-producten (zoals oliën, gummies, drankjes en cosmetica), of andere cannabis- en smartshop-artikelen zoals magic truffels, paddo growkits, en party pillen – we hebben een super breed en divers assortiment. En voor de rokers en liefhebbers van rookaccessoires hebben we ook een topselectie! Denk aan aanstekers (Clipper, BIC, Zippo, Mascotte, Novus Fumus, Tyson 2.0), grinders en vloeitjes. We werken alleen met premium kwaliteitsproducten van betrouwbare merken zoals HEMPER, Indian Spirit en McSmart. Jouw welzijn staat centraal bij ons. Waarom kiezen klanten voor Novus Fumus? • Kwaliteit & betrouwbaarheid: Al onze producten zijn top en veilig getest. • Snelle & discrete levering: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vaak dezelfde dag verzonden! En bij bestellingen vanaf €50 (NL) of €80 (EU) is de verzending helemaal gratis. • Uitstekende klantenservice: We staan 7 dagen per week voor je klaar (van 09:00 tot 22:00 uur op werkdagen, en ook in het weekend bereikbaar) via telefoon (+31777998612), WhatsApp of [email protected]. We scoren een dikke 9 op Kiyoh en daar zijn we super trots op! Jouw tevredenheid is ons doel. Bekijk ons volledige aanbod op www.novusfumus.nl.