Topshop

Vriendelijk te woord gestaan en snel verzonden

Zeer klantvriendelijk

Een klantvriendelijk én oplossingsgericht bedrijf.

Highly recommend

Excellent customer service. Absolutely love the product I purchased. Thank you Novus Fumus :)

Fast shipping and good communication

Nice concept for a webshop with fast realisation of orders. I was surprised they even tough about giving care for my item (they added free a cooling). Defined will shop there again.

Ничего не получил

Я НИЧЕГО НЕ ПОЛУЧИЛ НИКАКОЙ ПОСЫЛКИ НЕ ЕБИТЕ МНЕ МОЗГИ!!!

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Toppie , lekker , snel

Bestelling was de volgende dag al in huis, meteen de klikballetjes geprobeerd. Wat een aanrader. Super lekker!! ik genoot zo van m’n sigaretje. de smaak is best sterk dus je tabacco smaak valt weg, ideaal! Nu op naar andere smaakjes uitproberen.

Prima service met snelle levering.

Uitstekend bedrijf

Veel keus, goede uitleg, makkelijk om te bestellen. De producten waren snel in huis en deden aan de verwachting.

Goede service.

Nice webshop, quick delivery, good quality

Nice webshop, quick delivery, good quality

alle producten voldoen aan de verwachtingen

de producten voldoen aan mijn verwachtingen

Novus Fumus heeft een uitstekende klantenservice, goede producten en het assortiment is zeer divers. 100% aanbeveling.

Niet wat ik gehoopt had

Menthol smaak valt erg tegen

fast delivery

good service and fast delivery, reasonable price.

Snelle levering, goed product

Heel goede ervaring

Voor de eerste keer besteld en alles was correct !

Superb customer service

Big thank you to Willy for his prompt replies, and for rearranging delivery after first shipment was lost. Thanks

Snelle levering, lekkere smaak,goed verpakt, en ook nog leuk en lekker cadeautje erbij . Toppie

Goed prima service

Gewelig!!!

Wat een top uitvinding om toch gewoon je smaak sigaretje te kunnen blijven roken! Gaat heel gemakkelijk!! Gaatje prikken balletje schieten en klaar!! Mijn 2de bestelling gaat de deur uit!!

Cast delivery and Nice costumes support

The product arrived within a week and costumer support wss very quick to reply and answer some concerne with product consumptions

Menthol hulzen

Snelle bezorging,goed verpakt.

Besteld methol filters 500 stuks

Het duurde lang voordat ik ze had ze waren uitverkocht. Dus wachten na 14 dagen wachten had ik ze in huis. En de verzendkosten zijn wel duur 8 euro vind ik wel veel.

Super product

De nieuwe ruikt minder en je hoeft het apparaat niet meer schoon te maken

Erkenkamp 1 E14

5931BR Tegelen

+31777998612

Over Novus Fumus

Bij ons vind je echt alles voor je welzijn en een ontspannen levensstijl. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige CBD-producten (zoals oliën, gummies, drankjes en cosmetica), of andere cannabis- en smartshop-artikelen zoals magic truffels, paddo growkits, en party pillen – we hebben een super breed en divers assortiment. En voor de rokers en liefhebbers van rookaccessoires hebben we ook een topselectie! Denk aan aanstekers (Clipper, BIC, Zippo, Mascotte, Novus Fumus, Tyson 2.0), grinders en vloeitjes. We werken alleen met premium kwaliteitsproducten van betrouwbare merken zoals HEMPER, Indian Spirit en McSmart. Jouw welzijn staat centraal bij ons. Waarom kiezen klanten voor Novus Fumus? • Kwaliteit & betrouwbaarheid: Al onze producten zijn top en veilig getest. • Snelle & discrete levering: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vaak dezelfde dag verzonden! En bij bestellingen vanaf €50 (NL) of €80 (EU) is de verzending helemaal gratis. • Uitstekende klantenservice: We staan 7 dagen per week voor je klaar (van 09:00 tot 22:00 uur op werkdagen, en ook in het weekend bereikbaar) via telefoon (+31777998612), WhatsApp of [email protected]. We scoren een dikke 9 op Kiyoh en daar zijn we super trots op! Jouw tevredenheid is ons doel. Bekijk ons volledige aanbod op www.novusfumus.nl.