uitstekende service

uitstekende service en goed advies via de chat, snelle levering, top producten

Great product, good quality.

Positive experience using this company. Products are great quality, reasonably priced with fast shipping.

Je word misleid omtrent de 'snelle verzending'

Slecht, ik bestelde met de optie vandaag besteld voor 23.59 morgen in huis. Dit kost extra. Vervolgens krijg je een brievenbus pakje die 3 dagen te laat komt. En het bedrijf beweert dat ze deze optie niet hebben?! En proberen het probleem bij de klant te leggen en laten dat met geërgerde antwoorden aan je weten. Heel raar. EN Onprofessioneel. De producten waren voor een verjaardag, dus dat kwam te laat. Ook werkt de stift met menthol niet. Heeft geen effect.

alles naar wens gegaan

zeer tevreden

einfach gut

super service - hervorragende produkte - einfach super

Compacte oplossing voor een onwelriekend probleem

Kan zelfs mee in een broekzak of klein handtasje. Handig om bij te hebben.

Eindelijk de juiste gevonden!

Na lang zoeken eindelijk de juiste muntbolletjes gevonden en super snelle levering

Snelle levering super

Snelle levering Superrrr

very good

very good

Great Experience

fast and efficient service

Snelle levering, jammer dat de producten snel waren uitverkocht

Niet goed

Op de site staat vandaag besteld voor 23 uur morgen verzend wij moesten wachten 5 dagen wordt vezend me DHL maar krijg wij bericht van de post en DHL veel verkeerd niet goed voorbereid

No experience

Have not had visual, auditory or insights experiences only tiredness at times. Disappointed buy.

Meine Beurteilung für Novus Fumus . :-)

Das von mir bestellte Produkt habe ich zu meiner vollsten Zufriedenheit heute erhalten , freuuuu . Herzliche Grüße , Rainer N.

Super !

Snel geleverd en super klantenservice

Alles in orde aangekomem, de plasma aansteker gebruik voor mijn kaarsen, gewoon perfect.

Werkt alles prima. :)

Goede en snelle service

Eerste levering niet compleet, maar na een telefoontje was het er de volgende dag en een buisje met balletjes kreeg ik er extra gratis bij!

De rollerbox voldoet niet

De mascotte rollerbox is niet te gebruiken. Er komen alleen heel stevige sigaretten uit. Die zijn zo stijf gedraaid dat ze niet te roken zijn.

Rundum zufrieden!

Abwicklung schnell und unkompliziert. Lieferung nach DE sehr zügig, 2-3 Tage! Qualität der High Hawaiian's auch wunderbar.

Binnen 24 uur geleverd!

Heel positief

De beide filters houden de teer heel goed tegen! Een aanrader!

Top product

De methol bollekes zijn supper voor een frisse sigaret.maar de verzending kon wat goedkoper is wat duur 9€.

uitstekend en mooi kwaliteit

ik heb 2 sets clippers besteld gehad en 2 doosje clipper steentjes deze kwamen iets later aan dan dat we website vertelde maar dat kan ook door de post zelf zijn geweest de producten zijn mooi en werken zoals het hoort makkelijk te gebruiken en fijn omdat je het kunt hervullen zeker een aanrader op via deze site te kopen denk eraan elke persoon kan eens een foutje maken en overal kan eens iets mis gaan maar voor zover ik het weet bestel ik hier zeker terug de volgende keer :) :) :) :)

Alles netjes ingeoakt

Hoogstraat 56