Pluspunten

Correcte, snelle afhandeling en levering van de bestelling. Voordeel is dat er geregeld kortingen zijn van 10% en af en toe valt er wel eens een verrassing uit de bus met nog extra cadeaubonnen.

geen zo doorgaaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Assortiment ruim genoeg

Tijdsbestek tussen bestelling en levering

Pluspunten

Snelle en correcte leveringen

Pluspunten

super service gekregen: monsters snel en uitgebreid ontvangen om even een alternatief te vinden. heel hartelijk dank Novus Fumus, wij stellen dit erg op prijs

voorraadbeheer vintovape

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

batterijen van Zensation zijn zeer slecht, van zeer korte levensduur

Pluspunten

prima hulp bij bestellen top

ik zou nu niets weten wat er verbeterd moet worden

Pluspunten

Snel&efficiënt

Pluspunten

Wat me opvalt is de zachte iets zoete smaak en ik hoop dat het mijn pijnklachten iets gaat verminderen, altijd snelle levering keurig verpakt!

Pluspunten

Zelfde als vorige keer Goede communicatie Perfecte service na verkoop En GN problemen met omruiling van defect e sigs

Pluspunten

vlotte chat

voorraden beter controleren, en voorkomen dat iets besteld/betaald wordt dat niet voorradig is

Pluspunten

Snelle levering zonder fouten

Op dit moment niets

Pluspunten

goede producten en snelle verzending. Eventuele problemen worden snel opgelost.

Pluspunten

Snel en behulpzaam!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

So far so good-customer service excellent, and timely despite 12 hour time difference.

Suggestions

I never got the promised code as a new purchaser, but if the taste is what I'm looking for, I will likely sign up for the incentive program

Pluspunten

Snelle levering en feedback indien er iets mis is met de bestelling

Pluspunten

perfecte afhandeling bestelling en veel keuzes

geen

Pluspunten

snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

- goede producten - toffe acties - vriendelijke service - snelle levering

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijke app/site. Snelle levering, goede service. Een bedrijf waar velen nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Top!

Pluspunten

Snelle en accurate levering

Geen tips

Pluspunten

goede producten, correcte prijs en snelle levering

Geen opmerkingen

Erkenkamp 1 E14

5931BR Tegelen

+31777998612

Over Novus Fumus

Bij ons vind je echt alles voor je welzijn en een ontspannen levensstijl. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige CBD-producten (zoals oliën, gummies, drankjes en cosmetica), of andere cannabis- en smartshop-artikelen zoals magic truffels, paddo growkits, en party pillen – we hebben een super breed en divers assortiment. En voor de rokers en liefhebbers van rookaccessoires hebben we ook een topselectie! Denk aan aanstekers (Clipper, BIC, Zippo, Mascotte, Novus Fumus, Tyson 2.0), grinders en vloeitjes. We werken alleen met premium kwaliteitsproducten van betrouwbare merken zoals HEMPER, Indian Spirit en McSmart. Jouw welzijn staat centraal bij ons. Waarom kiezen klanten voor Novus Fumus? • Kwaliteit & betrouwbaarheid: Al onze producten zijn top en veilig getest. • Snelle & discrete levering: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vaak dezelfde dag verzonden! En bij bestellingen vanaf €50 (NL) of €80 (EU) is de verzending helemaal gratis. • Uitstekende klantenservice: We staan 7 dagen per week voor je klaar (van 09:00 tot 22:00 uur op werkdagen, en ook in het weekend bereikbaar) via telefoon (+31777998612), WhatsApp of [email protected]. We scoren een dikke 9 op Kiyoh en daar zijn we super trots op! Jouw tevredenheid is ons doel. Bekijk ons volledige aanbod op www.novusfumus.nl.