Pluspunten

snelheid

geen

Pluspunten

Geweldig bedrijf en wat een keuze. Bij problemen krijg je in no time antwoord en/of uitleg. De probleempjes die ik heb ondervonden werden snel en tot volle tevredenheid opgelost. Geweldige producten.

Pluspunten

Snelle levering helemaal goed

Nee hoor! Prima zo!

Pluspunten

Snel en correct geleverd grote keuze zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Pluspunten

goede producten, snelle levering, niet te duur

Pluspunten

Snelle levering! Goede prijs. Top!

Pluspunten

Had een product wat helaas (buiten hun schuld om) niet goed werkte. Kan gebeuren... De klantenservice van Novus Fumus heeft het verschrikkelijk goed opgelost. Ik was erg onder de indruk van de klantenservice! Mocht ik weer op zoek zijn naar een vergelijkend product dan kom ik zeker terug.

Pluspunten

goede producten en correcte prijs. snelle levering!

niets op aan te merken

Pluspunten

Goed product, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Goede productbeschrijving, scherpe prijs en snelle levering met track&trace!

Pluspunten

snelle en uitstekende service!

Het irriteert wat als je, terwijl je ingelogd bent, iedere keer opnieuw je geboortedatum moeten invullen wanneer je een bestelling doet.

Pluspunten

Super service als er problemen zijn mbt de levering wordt dit zo snel mogelijk opgelost.

Misschien dat de knop voor sparen van punten verplaatst kan worden op e webpagina naar de zijkant in het menu het staat nu vaak irritant op de voorgrond .

Pluspunten

divers aanbod met duidelijke informatie,houden je op de hoogte over je bestelling en snelle levering.

geen

Pluspunten

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Doen wat ze zeggen.

Ze doen het prima. Natuurlijk kan het altijd beter, maar ik heb geen enkele ervaring die daartoe aanzet.

Geen bezorg kosten

Pluspunten

Goed product Geen 2.4% zoals bij greensmoke. Ik nam altijd die cartridges

2,4% binnenkort

Pluspunten

snelle levering uitgebreide keuze vlotte klachtafhandeling

Pluspunten

De correcte afhandeling van alle mogelijke obstakels of foutjes mijn dank daarvoor

Pluspunten

Snelle levering, heel veel keuze aan producten. bij vragen een heel snel antwoord

Pluspunten

Levert op minder dan 24u.

Erkenkamp 1 E14

5931BR Tegelen

+31777998612

Over Novus Fumus

Bij ons vind je echt alles voor je welzijn en een ontspannen levensstijl. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige CBD-producten (zoals oliën, gummies, drankjes en cosmetica), of andere cannabis- en smartshop-artikelen zoals magic truffels, paddo growkits, en party pillen – we hebben een super breed en divers assortiment. En voor de rokers en liefhebbers van rookaccessoires hebben we ook een topselectie! Denk aan aanstekers (Clipper, BIC, Zippo, Mascotte, Novus Fumus, Tyson 2.0), grinders en vloeitjes. We werken alleen met premium kwaliteitsproducten van betrouwbare merken zoals HEMPER, Indian Spirit en McSmart. Jouw welzijn staat centraal bij ons. Waarom kiezen klanten voor Novus Fumus? • Kwaliteit & betrouwbaarheid: Al onze producten zijn top en veilig getest. • Snelle & discrete levering: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vaak dezelfde dag verzonden! En bij bestellingen vanaf €50 (NL) of €80 (EU) is de verzending helemaal gratis. • Uitstekende klantenservice: We staan 7 dagen per week voor je klaar (van 09:00 tot 22:00 uur op werkdagen, en ook in het weekend bereikbaar) via telefoon (+31777998612), WhatsApp of [email protected]. We scoren een dikke 9 op Kiyoh en daar zijn we super trots op! Jouw tevredenheid is ons doel. Bekijk ons volledige aanbod op www.novusfumus.nl.