Pluspunten

Snelle en correcte levering en een toenemend assortiment.

Aantal mails na een bestelling kan worden verminderd. Ontvang nu een mail als bevestiging, een dankjewel mail voor de bestelling, een mail na versturen bestelling en een mail over het loyalty program.

Pluspunten

Overzichtelijke site in verschillende talen, correcte verwerking en bezorging, goedkoper dan vele andere.

De mogelijkheid om producten af te halen op een euh afhaalpunt zou praktisch zijn, zelden thuis en buren eveneens, afhalen in bv. een winkel die tot 20 uur open is...

Pluspunten

Levering correct!

Pluspunten

heel tevreden goede service en vlug antwoord als men vragen heeft, ook de online chat is handig,de levering is keurig afgehandelt .

Pluspunten

Doen wat ze zeggen

Ik zou het niet weten

Pluspunten

Zeer snelle service. De klant wordt gehoord en er wordt naar gehandeld. Een team dat zeker een 11 op 10 verdient. Doe zo voort.

Pluspunten

Snelle levering Verkopen precies de producten die ik wil hebben. Afterpay word nu ook ondersteund, net voor het eerst gebruikt en is toch wel erg handig.

De app moet nog wel wat verbeterd worden, bij de liquids zie je nog geen recensies en dat vind ik toch altijd wel makkelijk en het punten systeem mis ik nog in de app.

Pluspunten

Klantvriendelijk, hulpzaam, meer dan in orde

Pluspunten

Snelle en prima levering

Pluspunten

snelle levering, duidelijke site en de korting...

Ik bestel steeds dezefde flesjes liquid , maar deze hebben steeds een andere kleur dopje! Is het dan n andere vraag ik me af .....vind het een beetje raar!

Pluspunten

Snel en betrouwbaar qua levering en kwaliteit

N.v.t.

Pluspunten

levert snel, gewoon goed bedrijf

geen

Pluspunten

perfecte levering

Pluspunten

Steeds vriendelijk Als er klachten zijn worden die gelijk behandeld topservice

Pluspunten

snel correct en vriendelijk

Pluspunten

Heb enkel goede ervaringen met de klantenservice en is heel flexibel.

Eigenlijk geen.

Pluspunten

goede service, snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering!!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden.

Erkenkamp 1 E14

5931BR Tegelen

+31777998612

Over Novus Fumus

Bij ons vind je echt alles voor je welzijn en een ontspannen levensstijl. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige CBD-producten (zoals oliën, gummies, drankjes en cosmetica), of andere cannabis- en smartshop-artikelen zoals magic truffels, paddo growkits, en party pillen – we hebben een super breed en divers assortiment. En voor de rokers en liefhebbers van rookaccessoires hebben we ook een topselectie! Denk aan aanstekers (Clipper, BIC, Zippo, Mascotte, Novus Fumus, Tyson 2.0), grinders en vloeitjes. We werken alleen met premium kwaliteitsproducten van betrouwbare merken zoals HEMPER, Indian Spirit en McSmart. Jouw welzijn staat centraal bij ons. Waarom kiezen klanten voor Novus Fumus? • Kwaliteit & betrouwbaarheid: Al onze producten zijn top en veilig getest. • Snelle & discrete levering: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vaak dezelfde dag verzonden! En bij bestellingen vanaf €50 (NL) of €80 (EU) is de verzending helemaal gratis. • Uitstekende klantenservice: We staan 7 dagen per week voor je klaar (van 09:00 tot 22:00 uur op werkdagen, en ook in het weekend bereikbaar) via telefoon (+31777998612), WhatsApp of [email protected]. We scoren een dikke 9 op Kiyoh en daar zijn we super trots op! Jouw tevredenheid is ons doel. Bekijk ons volledige aanbod op www.novusfumus.nl.