Pluspunten

Snelle levering en goede informatie na het bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid

Pluspunten

snel en correct

meer korting

Pluspunten

Goed assortiment, snelle levering, vriendelijke klantenservice.

Meer voor Post.NL ipv voor Novus Fumus : indien pakket op een ander adres wordt geleverd, bericht achterlaten. Het is wat vreemd om status "geleverd" te lezen, een vreemde handtekening te zien en niets ontvangen te hebben.

Pluspunten

Snelle reactie via mail bij vraagstelling. Pakketje mooi geleverd in België. Top

Pluspunten

Correcte informatie en snelle levering

Pluspunten

de dag na bestelling keurig en compleet geleverd.

Pluspunten

Snelle levering. En het artikel wat ik wilde hebben plus kleur hadden ze hoer tenminste wel. Ergens anders niet, dus ik ben erg blij.

N.v.t

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Pluspunten

Snelle levertijd

Pluspunten

vlotte service

geen idee

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering. Kreeg bij mijn bestelling zelfs extra navulling terwijl dit niet eens vermeld was. Zeer tevreden.

Geen. Dit bedrijf is goed bezig.

Pluspunten

Altijd vriendelijk, en een heel snelle service.

Pluspunten

Goede afhandeling van de bestelling , als er iets niet op voorraad is wordt je volledig op de hoogte gehouden via mail.

Pluspunten

Vriendelijk. Zorgen gelijk voor oplossing

Tot nog toe prima.

Pluspunten

Snelle en nette levering.

Pluspunten

Snel met versturen en correct behandelt

Pluspunten

Goede levering en heerlijke liquids :)

Pluspunten

Duidelijke website, bestellen gaat makkelijk en wordt direct de volgende dag geleverd, ook wordt je goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling. Het nieuwe spaarprogramma vindt ik ook goed.

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Duidelijke website. Goede en snelle service.

n.v.t.

Pluspunten

Pluspunten

Heel vriendelijk contact ! Snel antwoord op je vragen ! Tot middernacht !!Correcte en heel snelle levering ! Dit verdient navolging bij andere zaken !! Top !

Beter kan niet !

Geen 9 mg liquids in assortiment. Weinig merken liquids

Erkenkamp 1 E14

5931BR Tegelen

+31777998612

Over Novus Fumus

Bij ons vind je echt alles voor je welzijn en een ontspannen levensstijl. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige CBD-producten (zoals oliën, gummies, drankjes en cosmetica), of andere cannabis- en smartshop-artikelen zoals magic truffels, paddo growkits, en party pillen – we hebben een super breed en divers assortiment. En voor de rokers en liefhebbers van rookaccessoires hebben we ook een topselectie! Denk aan aanstekers (Clipper, BIC, Zippo, Mascotte, Novus Fumus, Tyson 2.0), grinders en vloeitjes. We werken alleen met premium kwaliteitsproducten van betrouwbare merken zoals HEMPER, Indian Spirit en McSmart. Jouw welzijn staat centraal bij ons. Waarom kiezen klanten voor Novus Fumus? • Kwaliteit & betrouwbaarheid: Al onze producten zijn top en veilig getest. • Snelle & discrete levering: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vaak dezelfde dag verzonden! En bij bestellingen vanaf €50 (NL) of €80 (EU) is de verzending helemaal gratis. • Uitstekende klantenservice: We staan 7 dagen per week voor je klaar (van 09:00 tot 22:00 uur op werkdagen, en ook in het weekend bereikbaar) via telefoon (+31777998612), WhatsApp of [email protected]. We scoren een dikke 9 op Kiyoh en daar zijn we super trots op! Jouw tevredenheid is ons doel. Bekijk ons volledige aanbod op www.novusfumus.nl.