Sehr schneller Versand

Fast hätte es noch bis Heiligabend geklappt. Am 22. bestellt, am 23. versendet .... von UPS am 27. abends ausgeliefert. Bin trotzdem sehr zufrieden.

Prima webwinkel, goede klantenservice

De levering duurde iets langer dan verwacht vanwege de leverancier. Toen ik hierover geïnformeerd had werd ik teruggebeld zodra er een update was. Toen de levering binnen was gekomen had ik hem binnen 1 dag.

Zeer goede, betrouwbare webshop.

Novus Fumus heeft een breed assortiment en ik bestel hier al mijn E-sigaret liquids en scheerbenodigheden. Deze webshop heeft de beste kwaliteit en de laagste prijs. Snelle levering en een zeer goede klantenservice. Ik ben hier al drieënhalf jaar klant naar alle tevredenheid.

Produkt wie gewünscht, super schnelle Lieferung, tolle Preispolitik.

War anfangs skeptisch - da ich den Versandshop nicht kannte - ob das Produkt auch so wie bestellt geliefert wird und ob die Lieferung in den Paketshop - wie von mir angegeben - auch funktioniert. Hat alles tadelos funktioniert. Rückmeldung seitens Novus Fumus bezüglich Versandstatus wurde regelmäßig per Mail weitergeleitet. Nachricht, dass das Paket im Paketshop zur Abholung bereitliegt, wurde mir ebenfalls per Mail mitgeteilt. Jedoch ist es etwas verwirrend, wenn man als Abholort einen Paketshop wählt. In dem Auftrag steht dann weiterhin als Lieferadresse die Privatadresse, zwar ebenfalls der Zusatz "Lieferung in den Paketshop", jedoch ist nicht einwandfrei ersichtlich, dass die Lieferadresse wirklich die des Paketshops ist. Auf meine Anfrage bezüglich der Lieferadresse habe ich trotz Benutzung des Kontaktformulars bis heute keine Antwort erhalten. In beiden Fällen sehe ich noch ein wenig Handlungsbedarf von Novus Fumus, damit alles eindeutig ist. Ansonsten alles super verlaufen.

Highly recommended!

No problem, well packaged item. Everything was perfect

Superb!

Great website, fast delivery and well packaged item.

Highly recommend this website store!!

Nomatic bag was sent without any problems.

Alles wirklich professionell und gut!

Schnell, unkompliziert, freundlich und gut. Sehr zu empfehlen! Und die Ware ist auch gut... ;)

Snelle levering,

Produkten in prima stast ontvangen

Perfect!

I was not aware of this wonderful Website. I purchased a bag and everything was perfect!

Het product was niet meer in voorraad maar ze zouden mij een berichtje als het er weer was. Dat hebben ze gedaan, dus goede service en aflevering.

Erg tevreden

Snelle levering. Product heel erg blij mee en goed verpakt. Informatie betreft levering ook goed.

Snelle levering van mijn favoriete wijn

Prima tevreden met de afhandeling van mijn bestelling. Snelle levering, alleen de aangekondigde verzendbevestiging heb ik nooit ontvangen.

parfait

Aucun problème, livraison dans les délais.

Very good

Fast service

Perfect!

Great service and really quick (international) delivery!

Uitstekende Service

Door een fout van mijzelf, kreeg ik het verkeerde artikel. Ik mocht het portvrij terugzenden en kreeg vervolgens zeer snel het goede artikel toegestuurd, zonder verdere kosten. Bravo!

Tevreden

Prettig zaken doen met Novus Wel erg duur!

Snelle levering, product zoals verwacht

Duidelijke website, snelle levering. Jammer dat pakketje niet met post nl verzonden kon worden, want kon gewoon door de brievenbus. Product was zoals verwacht en voor goede prijs.

Pluspunten

My interaction with the company was extremely positive. Staff were friendly, delivery was quick and the product arrived in perfect condition in Helsingborg. I have ordered the product from South Africa to be delivered to my wife, who was visiting Sweden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Instaat om te communiceren en betrouwbaar qua levering nu ze hun betaalmogelijkheden op orde hebben ( Visa)

Ook de ( potentiële ) klant heeft wel eens gelijk!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vlugge en correcte behandeling

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel geleverd, het juiste artikel en goed verpakt

UPS heeft een beperkt aantal ophaalpunten t.o.v. andere bezorgers. Een jeuze in bezorger zou de service nog beter maken.

Hoogstraat 56

5931GD Tegelen