Super snel geleverd voor een prima prijs!

Zeggen wat je doet, maar vooral doen wat je hebt gezegd. Duidelijke productomschrijving en specificatie.

Snel geleverd, goed verpakt. Top!

Ondanks de maatregelen super snel geleverd, een goede website en ruim keus. Bedankt!

Geweldig.

Makkelijk bestellen. Snelle levering en goede communicatie per e-mail.

Duidelijke antwoorden en snel geleverd.

We hadden diverse vragen en verzoeken, hier werd adequaat op gereageerd. Na betaling, was het de volgende dag bezorgd.

Product besteld en zelfs in de drukke kerstperiode de dag erop geleverd

Een slordigheidje in het adressysteem was dat de postcode niet juist was en niet op te lossen was voordat het product verzonden was. het product wel gewoon op tijd geleverd. Top

Vlot besteld en snel geleverd!

Heel goed.

Een goede pomp, snel geleverd.

super

Ik had een kapotte circulatiepomp van de vloerverwarming en kon met de bestaande typenummer direct een goede vervangende DAB pomp vinden welke na een snelle levering rond de kerstdagen, ook perfect paste

Prima pomp en snel geleverd.

Prima pomp die op tijd werd geleverd.

Super snelle levering en service!

De zaak heeft een hart voor de klant, ik heb nog nooit zo snel een levering van een pakketje gehad. Super tevreden. Blijf zo door gaan. Ik raad jullie zeker aan!

Super en snel geleverd

Super snel hij zit er alleen nog niet tussen , dat komt omdat bijgeleverde ringen veel te dik zijn oplossing de dunne ook er bij leveren in de reviews van deze pomp staat het div keren dat de ringen te dik zijn en alles is dicht dus kan ze niet kopen jammer genoeg

prima zaak, goede sortering.

binnen één dag ontvangen.

uitstekend

Uitstekend geregeld, makkelijk besteld en keurig netjes via mail op de hoogte gehouden worden v.w.b. de status. Top, wij zijn er blij mee

Geen verzendkosten, volgende dag in huis, klaar

Dag na bestelling keurig zoals beloofd geleverd in drukke feestdagenperiode. Verkeerde bestelling zonder problemen teruggenomen. Goed.

Prettig contact, goed advies en uitstekend product

Ik zocht een goeie pomp, belde voor info en kreeg snel en prettig advies. En tien kwam de pomp ook nog volgende dag!!

Veel en goede informatie op de website hebben mij geholpen in mijn keuze. 1 dag na de bestelling zijn de goederen geleverd zoals beloofd.

Geweldige service

Afgelopen mei hebben wij een DAB Fekabox 110 met pomp gekocht. Bestelling werd een dag later geleverd, helemaal top. Helaas ging afgelopen 1e kerstdag de pomp kapot. Deze pomp verpompt het rioolwater van een verhuurunit bij ons. Zaak dus dit snel te herstellen. Dinsdags na kerst met Waterpompshop gebeld en probleem uitgelegd. Een dag later had ik een nieuwe pomp in huis! Super snelle service!! Natuurlijk mocht de pomp nog niet kapot gaan maar dat doet niets af aan de service van dit bedrijf! Ik bestel zonder aarzeling weer bij Waterpompshop.

Zeer goede ervaring , zeer tevreden !

Alles is juist verlopen zoals de afspraken waren . Opvolging van het product was heel goed . Jullie hadden ook aangeraden om de kabel erbij te nemen , had ik niet Gedaan dat was misschien wel makkelijker geweest !

Top website/verkoper

Bij het zoeken naar een goede waterpomp op deze site uitgekomen. Bij elke pomp staat een duidelijke beschrijving en waarvoor deze geschikt voor is, ook het vergelijken van verschillende pompen en de uitleg over het product van waterpompshop maakt het makkelijk om een keuze uit het brede assortiment te maken met een goed en vertrouwd gevoel net zoals je in een fysieke winkel zou hebben. De betaling gaat zeer makkelijk en de levering is snel en goed.

Snel verzonden en prima product.

De pomp was snel binnen, goed verpakt en van de laatste modellen. Tevreden klant.

goed product

Super snelle levering

Perfecte levering , niet verwacht dat dit binnen 24 uur (tussen kerst en oudjaar) geleverd zou kunnen worden. Nu over de pomp, deze DAB pomp is stil en makkelijk in gebruik , de bijgeleverde rubberen ringen waren te dik waardoor ik de pomp niet goed op de oude plaats kon monteren , daarom de oude rubbers weer gebruikt zonder problemen. Mocht je de DAB pomp in een nieuwe installatie moet plaatsen zijn de 2 rubberen ringen natuurlijk wel goed. Dus al met al een zeer goede aankoop, voor een goede prijs.

fantastisch snel en goed

supersnelle levering tegen goede prijzen dit tijdens de kerstdagen!!

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM