geweldig en zeer correct !

een prima website die makkelijk en goed werkt. 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. ik had een fout gemaakt met bestellen en ik de volgende morgen al een reactie met een gelijk de oplossing. ik ben zeer tevreden en zal hem ook zeker aanraden bij iedereen.

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Goede en duidelijke omschrijving, en snelle levering, top!

Ruime keuze, en duidelijke omschrijving. Snelle levering!

Nette service en goede producten

Had een pomp besteld die helaas I.p.v 1 dag 3 weken levertijd had, werd ik ook netjes over gebeld of ik de pomp dan wel wilde of dat ik liever verder wilde kijken, ik kon wel wachten en verder is alles netjes verlopen, pomp werd ook keurig na 3 weken geleverd! Gewoon top service ondanks de iets langere levertijd.

Perfect en snel

Gewoon zo als je hoopt en verwacht

Tevreden

Goede uitleg en info op de site. Snelle levering.

Op de site goede uitleg over welke pomp onze oude kon vervangen. Uitleg over installatie en instelling via filmpjes prima uitgelegd en gekozen voor de dab pomp. Werkt prima, laat de winter maar komen.

Product niets mis mee

Product prima geleverd, bij aankomst hebben wij ons bedacht en retour gestuurd. Deze ontvangen door de waterpompshop. Nu op 2 september nog steeds geen bedrag retour ontvangen. Echt schandalig.

Prima advies, prima pomp

Goed advies, goede pomp. Het enige nadeel is het gebruik van DSP als koerier

Duidelijke site voor een vervangende pomp van 30 jaar oud en correcte en snelle levering

Betrouwbaar-goedkoop

Correcte afhandeling bij foute levering.

Uitstekend advies!

Direct antwoord op gestelde vragen via de mail. Uitstekende pomp! Top service

Niet tevreden

Pomp besteld De slang die er als optie bij stond blijkt een aanzuigslang te zijn die niet past op de pomp.... raar Contact met de helpdesk loste niks op...:-(

Prima levering op tijd

Bestelling is op tijd en keurig

toppie

volgende dag levering, goeie prijs

duidelijke website met veel informatie , snelle levering zelfs als je op zondag besteld de volgende dag geleverd , word goed op de hoogte gehouden tijdens het bestelproces

Maakt van een klusser een vakman

Via de website was het een fluitje van een cent om de circulatiepomp te vervangen, terwijl ik er rekening mee hield ook leidingen te moeten verlengen verkorten. Niet nodig. Op de website stond de vervangende pomp. Zeer snelle levering.

snelle levering en een nette prijs

Aanzuigslang SET 7 meter - 1 ¼" (messing)

Duidelijke informatie op de site. Bestelling was er nog eerder dan oorspronkelijk aangegeven. Keurig verpakt, alles compleet. Handig is ook het instructiefilmpje op de site. Zeker een aanrader.

Goede site. Snelle, correcte levering.

Super.

Top Service

Ik had een aanzuigslang gekocht voor mijn grondwaterpomp. Deze bleek echter te dik te zijn voor de grondpijp en na overleg met Bart van de service afdeling een andere besteld en deze retour gestuurd en mijn geld terug gekregen. Zeer snelle levering en geweldige service.

Goede service en kwaliteit

Betrouwbaar, goede kwaliteit ; zeer tevreden!

Snel geleverd en goed materiaal dus dik tevreden

Het product was snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen die ik er aan stelde. Het materiaal is van goede kwaliteit en is makkelijk te monteren. Ik ben dus een tevreden klant. De pomo had ik al eerder bij jullie gekocht en ook die werkt prima.

positief. Goed advies, snel en goede prijs/kwaliteit

Was wat zoek. Diverse mail contacten rondom de vragen gehad. Door diverse mensen goed geholpen/geadviseerd. Na bestelling e.e.a. vlot en correct geleverd. Klasse gewoon.

Snelle persoonlijke service!

Na rioolbreuk in kelder snel een waterpomp nodig, aanvankelijk leek bestelling mis te gaan maar na een telefoontje was alles geregeld.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM