Snelle levering, scherpe prijzen, uitgebreid arsortiment

Uitmuntend

Telefonisch contact zeer goed (Aron) direct antwoord op mijn vragen, snelle levering 1 dag

Snelle service!

Snelle service!

goede en snelle levering

het ziet er allemaal goed uit alleen jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij is

Professioneel bedrijf met kwaliteit!

Ik was op zoek naar een waterpomp. In zeer korte tijd gevonden. De website is helemaal prima. Kon mij artikelen snel vinden. Ik ben zeer tevreden over mijn aanschaf. Tip: denk ook eens aan de optie van AFTERPAY. Hiermee trek je veel meer klanten aan.

Super snel en uitstekende service!

Ondanks het feit dat de bestelde pomp met transportschade was toegekomen, snel een nieuwe toegestuurd gekregen! Top bahandeling van de klantenservice!

Prima op tijd.

Prima.

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Prima kwaliteit onderdelen die snel en goed verpakt aankwamen!

Goede informatie produkt en correcte snelle levering.

Ruime keuze aan pompen. Goede informatie produkt. Snelle levering. Mijn hydrofoorpomp uitgepakt, geïnstaleerd en klaar. Alles binnen een uur.

Duidelijke website en snelle levering

Op zoek naar een hydrofoorpomp kwam ik uit bij een aanbieding op waterpompshop.nl. Na wat verder kijken bleek het echt een goede prijs en heb ik de pomp besteld. De volgende dag had ik de pomp al in huis. De instructie filmpjes op de site zijn ook zeer duidelijk.

Compleet en snel bezorgd!

Pomp en accessoires kwamen tegelijk terwijl de bestelde tuinslang een dag later werd bezorgd. Tevreden over de kwaliteit van de geleverde spullen. Ook de prijs is scherp. Een aanrader wat mij betreft!

Goed advies en snelle levering

Ter vervanging van de betegeningspomp via de pompgenerstor een nieuwe pomp kunnen kiezen. Goede keuze kunnen maken. Het is een DAB pomp geworden

Snelle en een goede service

De titel zegt genoeg.

prima webshop en goede service

Ik had 1 klein maar belangrijk onderdeel niet besteld, dit was ook niet geheel duidelijk op de website, maar dit werd de dag erna kosteloos toegestuurd.

Kwaliteit en kwantiteit zijn uitstekend.

Goede spullen tegen redelijke prijzen. Levering snel.

Snel en goed

Goede ervaring

Snelle levering en duidelijke webshop

Zeer vlugge en correcte levering

Zondag besteld, maandag geleverd! Super service

Supersnel geleverd en scherp geprijsd

Op zondagavond een nieuwe waterpomp besteld en maandag geleverd. Ook nog eens een zeer concurrerende prijs, alles volgens afspraak dus dik tevreden.

Vlotte levering, helaas niet compleet

De pomp, aansluiting etc besteld, maar de levering werd zonder de tape bezorgd. Dus alsnog naar de winkel om tape te halen... En waar deze pomp vijf sproeiers aan zou moeten kunnen geldt dat waarschijnlijk voor vijf hele kleine lichte sproeiertjes, want hij heeft al moeite met twee stevige sproeiers. Pomp netjes, maar bij nader inzien had ik een zwaardere pomp willen aanschaffen.

Super service

Alles volgens afspraak

Een tevreden klant

Goede en snelle levering.

Duidelijke site en supersnelle levering

De site is erg duidelijk en bestellen gaat makkelijk en de bezorging is supersnel .

Snel en compleet

Snelle levering van bestelde artikel; eind van de middag besteld, volgende dag rond lunchtijd in huis.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM