perfect

Zeeeer goede service en online hulp bij bekijken welke pomp het best past in de situatie.

Goed advies, goed spul

Even contact gehad over een een vervanger voor de vloerverwarmingspomp, helder advies en later aangekocht voor 1 van de scherpste prijzen online. Grundfos pomp snel geleverd met alles wat nodig was, zat zo gemonteerd. Helemaal tevreden!

Uitstekend advies en uitstekende montage!

Was op zoek naar drukverhoger en kwam bij Waterpompshop.nl terrecht.Wat een goed advies gaven zij mij en tegelijk mogelijkheid voor montage heb pomp besteld en vrij snel werd ik gebeld door montagebedrijf om een afspraak te maken.Dit liep allemaal op rolletjes zeer nette monteur en meedenkend.Nu sta ik helemmaal happy onder mijn stortdouche. Bedankt en zal jullie aanbevelen. Gilbert Koemans

Zeer snelle reactie en verzending

Na een mail met een vraag te hebben gesteld aangaande een onderdeel voor Gardena, zeer snel een reactie ontvangen inclusief de benodigde linkjes naar de webshop. De volgende dag de bestelling al in huis. Top!

Perfecte Service en snelle levering

Had een dompelpomp besteld die snel geleverd werd. Helaas bleek deze pomp defect toen ik hem aan deed. De aardschakelaar schoot eruit doordat er blijkbaar ergens een pakking niet goed zat. Gemeld via de mail en binnen een dag had ik een nieuwe pomp en mocht ik de oude houden voor de onderdelen. De nieuwe pomp werkt perfect!. Perfecte service dus en hier een tevreden klant.

Geleverd wat was besteld en op tijd.

Precies geleverd wat werd verwacht. Duidelijke website.

Goede webshop en snelle levering

Was de eerste webshop die ik opende voor een dompelpomp. Direct duidelijk en besteld!

Super geholpen

Goed geholpen, men weet waar ze over praten. Goede service

Werkt perfect

Levering van het product was op tijd. Een week later kwam de loodgieter om het apparaat te installeren. De installatie duurde slechts 1 uur en ik denk dat het gevraagde installatie bedrag daarom behoorlijk hoog is. Het apparaat werkt perfect, het is erg stil, we gebruiken het in huis en we horen het nooit draaien. Druk is beter, eindelijk kunnen we de regendouche en het irrigatiesysteem in de tuin gebruiken.

op de site een prima uiteenzetting weergegeven.

prima verzorgt, zowel de aankoop, verzending en verpakking. ik moest enkel 2 andere (dunnere ) Pakkingen aanschaffen. dit omdat ik de pomp met de bijgeleverde pakkingen, niet tussen de stalen armen geplaatst kreeg. dat was te star. eenmaal met pakkingringen van 1 1/2 mm. i.p.v. 3 mm was het inderdaad een uiterst gemakkelijk klusje. dus een tip, voeg er 2 van een andere dikte toe. dan was het perfect.

prima pomp

het was even puzzelen hoe ik met de geleverde onderdelen moest omgaan. uiteindelijk alle afneembare onderdelen van de slang eraf gehaald en toen het ene eind van de slang aan de pomp geschroefd, het andere eind haalde net de tuin. in een uur was de kelder "dweildroog"

netjes, goed op de hoogte gehouden met de verzending.

Snelle levering en goede producten

Binnen een dag geleverd en de producten zien er kwalitatief goed uit Denk dat ik er veel plezier aan ga hebben

Prima all inn prijs, snelle levering en installatie top geregeld.

Goede voorlichting en informatie op de internet site. Selecteren pomp voor mijn situatie was hierdoor een fluitje van cent. Snelle en adequate reactie op aanvullende vragen. Uiteraard vergeleken met andere aanbieders maar de all inn aanbieding van Waterpompshop.nl was domweg de beste. Installateur was duidelijk goed ingevoerd en deskundig. Installatie zonder verrassingen en met goede uitleg van de bediening. Supertevreden. Groet, Frans Dirven

Snelle levering van n prima product

Mooi product

Werkt prima

uitstekend ! en goede prijzen

perfect binnen 1 dag daadwerkelijk geleverd !

Prima. Ervaring

Pomp werkt goed, snelle levering

Goed dus

Geweldige service

Via waterpompshop.nl een nieuwe circulatiepomp (DAB Evosta 2) gekocht voor de vloerverwarming. Door allerlei redenen pas ongeveer 1 jaar later geïnstalleerd. Bleek de pomp niet juist te werken. Na telefonisch overleg met Fred werd zonder discussie en met alle begrip een nieuwe opgestuurd. Deze inmiddels geïnstalleerd en werkt prima! Al met al een perfecte service, een dikke 10+. Ga zo door!

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

Goed product

Prima pomp, werkt naar behoren.

Super snelle levering

Fijne dweilpomp met mooie capaciteit. Levering met bijpassende aansluitstukken vind ik geen overbodige luxe.

Pomp snel geleverd. Goede informatie op website

Pomp volgende dag geleverd. Handleiding en instructie op de website te vinden.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM