Snelle service en het goede product bedankt

Goede service snelle levering en het juiste product hierdoor zitten we niet in de kou

Super snel geleverd

In deze drukke periode had ik er niet op gerekend dat ik het de volgende dag al in huis zou hebben, maar het was er toch!

Het geheel is zeer goed verlopen

Eerst informatie ingewonnen betreffende de pomp die ik wilde bestellen. Informatie ontvangen en daarna besteld. Ondanks de drukke sint/kerstbestellingen snel ontvangen. Slangaansluitingen zaten erbij maar kon alle zo overzetten van de oude pomp die defect is. Dus weinig hoeven doen, water in en als het vriest kan de pomp aan om te voorkomen dat het water 's nachts bevriest en het ijs tegen mijn woonark gaat drukken.

snel geleverd

goede pomp voor redelijke prijs en snel geleverd

Zeer tevreden en de info en support is prime

Super gegaan

Snelle en uitgebreide service

Goede service en prima product. Na transport bleek de bestelde pomp beschadigd te zijn. Vanuit waterpompshop.nl is een een zeer goede regeling gekomen.

Toppy

Duidelijke website, snelle levering. Jammer dat de pakkingen te dik zijn/

betrouwbaar goede kwaliteit prijs verhouding

Snelle levering goede service

Zeer goed geholpen

snell verzending en 'n goede service, en garantie.

Fijn bedrijf om wat te bestellen

Overzichtelijke site met mooie aanbiedingen Inloggen en bestellen makkelijk en levering in deze drukke tijd als beloofd een verademing

Verkeerde pomp besteld binnen 2 dagen goede pomp binnen en oude pomp retour

Goed advies, snel en vlot geholpen.

Via mail en chat vlot en deskundig geholpen. Bij problemen denkt men in oplossingen en komt afspraken na! Super geholpen, aanrader.

super snel

Ondanks de drukke tijden voor de PPT volgende dag geleverd top !

Prima informatie

Ook de service en bereikbaarheid zijn uitstekend

Correct en betrouwbaar

Na het installeren van de circulatiepomp bleek deze kapot te zijn. Hier was ik uiteraard niet blij mee. Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice en deze hebben dezelfde middag een nieuwe pomp opgestuurd zodat ik de volgende dag na installatie van de pomp, die wel goed was, weer de verwarming kon aanzetten.

geweldig

vriendelijk en snel je krijgt wat ze beloven top

Snel, eenvoudig en

DAB pomp besteld via vergelijkingstabel op de site, was een vervanging na 30 jaar trouwe dienst van de huidige pomp. Een dag later geleverd. Installatie was erg eenvoudig met behulp van de video file eveneens op de site.

Schitterend !

Ik heb de pomp geinstalleerd bij een vriend en deze was zeer tevreden ! De pomp werkt feilloos . Levering was zeer snel .

Heb na anderhalve week nog steeds een deel van mijn bestelling niet ontvangen/geen reactie op email

Ik bestelde op 22/11 een vlotterpomppakket. Het pakket werd vrij snel geleverd, maar de bestelde afvierslang ontbrak. Ik heb enkele dagen later een email (via de site van waterpompshop) verstuurd met de vraag of er iets mis was gegaan. Op die email heb ik tot op heden geen reactie ontvangen.

goed ondersteunende informatie bij aankoop

De link naar instructiefilmpjes en geboden informatie op de site ondersteunt mij als koper goed, waardoor ik goed geïnformeerd de gekochte pomp kon installeren. De snelle levering en goede communicatie tijdens en na de aankoop leiden tot een goede en betrouwbare waardering van Waterpompshop.nl

Efficient, snel.

De website is duidelijk en makkelijk te gebruiken, de verzending verloopt vlot en de prijzen lijken correct. Prima om zaken mee te doen.

Goede prijs, duidelijke website en snelle levering

Gewoon goed!

Snel en top geleverd.

Keurig voor de deur gezet, aangebeld en netjes afgehandeld.

Duidelijke website

Snelle levering van de vloerverwarmingspomp. Ook fijn dat op de website duidelijk stond aangegeven hoe de pomp geïnstalleerd moet worden

Goede helpdesk en vlotte levering

Werd goed en snel geholpen met goed uitleg.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM