Besteld en volgende dag geleverd.

Pomp was goed verpakt verstuurd en op afgesproken tijdstip afgeleverd compleet met beschrijving en montage benodigdheden.

makkelijk kiezen en bestellen, goede info en mooi op tijd geleverd

zoals het hoort!

Heldere webshop en Snelle levering.

De webshop is zeer handig te benaderen en werk fantastisch. Betaalsysteem doet het uitstekend. Spullen werden snel bezorgd zoals afgesproken.

Voor herhaling vatbaar!

Op zondag besteld en maandag in huis. En dat voor de laagste prijs. Top! Ga zo door!

Goede pomp en zeer snelle levering

Ik zocht een kleine waterpomp voor een putje in mijn kruipruimte. Daar zat al een dompelpomp in maar die sloeg laat aan, en de losse vlotter bleef wel eens hangen bij stijgend water. Gevolg de kruipruimte bleef onder water staan. Op de Site zag ik een vlak Pomp staan met een interne vlotter. Vrijdag middag besteld en zaterdag in huis. Ik heb in de vijver getest en hij doet het zoals omschreven. De pomp slaat aan bij een water NIvo van 15 cm en stopt als het 4,5 cm is Nu nog in de put plaatsen en dan blijft het altijd droog onder het huis.

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen en leveren wat ze zeggen

Zeer correcte afhandeling en follow-up van de order. Inclusief track and trace van het pakket.

Snel en adequaat geleverd

in 1 dag geleverd, compleet en goede service.

Eenvoudig te bedienen site en snelle vlekkeloze levering

De waterpomp die ik gekocht heb bij waterpompshop.nl was elders in eerste instantie goedkoper echter zat de webshop in Spanje evenals de klantenservice. Daar mijn spaans nogal roestig is, heb ik de voorkeur voor een verstaanbaar persoon aan de andere kant van de lijn. Prima geholpen, snelle levering en nette afhandeing. Helemaal top.

Snelgeregeld snel correct en goede kwaliteit

Super doet meer zaken en aan te bevelen

makkelijk bestellen en perfekt en snel goed thuis bezorgd.

Dit bedrijf weet wat ze verkoopt!

Prima webshop met duidelijke en eerlijke omschrijvingen van de aangeboden artikelen. Mijn bestelling werd inderdaad de volgende dag al geleverd! Pomp en voorfilter direct geïnstalleerd en werken uitstekend.

Snelle levering en goed advies.

pomp werkt goed en zeer snel geleverd.

Een verkeerde bestelling van mij is op een goede manier hersteld.

Geweldige service!

Een complete dompelpompset gekocht voor een prima prijs/kwaliteit verhouding. Bijbehorende slang was stuk en de volgende dag, na de melding, al een nieuwe ontvangen. Dat is nog eens service!

Prima prijs voor topproduct

Ivm energiebesparing heb ik een DAB pomp besteld voor mijn vloerverwarming. Op de website was een goede vervangingstabel aanwezig zodat je snel de juiste pomp en maatvoering kunt kiezen. De volgende dag reeds in huis. De prijs was erg gunstig.

Gewoon goed

Inderdaad, vandaag besteld en morgen in huis.

Zo zien we het graag!

goede en duidelijke website met nuttige informatie. Vlotte en complete levering.

Snelle levering, scherp geprijsd

uitstekende telefonische service, vakkundig en snel.

Perfecto

Zeer snelle levering, en een groot aanbod.

Goede webshop

Makkelijk besteld oo tijd geleverd.

Snel en duidelijk

De website is overzichtelijk en duidelijk. De levering was erg snel. Keurig en veilig verpakt.

Klantenservice? Ik vraag het mij af in wiens voordeel!

Door een beoordelingsfout van mijn kant, eerlijk is eerlijk, wilde ik mijn aangekochte pomp, welke ik niet kan gebruiken i.v.m. een te hoge capaciteit omruilen voor een juiste. Na drie maal klantenservice te hebben aanschrijven, kreeg ik een reactie terug. Ik kon de pomp, welke nog geen vijf minuten in bedrijf is geweest, retourneren. Echter zou ik slechts 25% van het aankoopbedrag teruggestort krijgen. Vreemde gang van zaken doen, aangezien de website aangeeft dat je een termijn van 30 dagen bedenktijd krijgt. Daarbij wordt niet vermeld dat dit uitsluitend van toepassing is op ongebruikt materiaal.

snel, behulpzaam en werkt zoals je wil

ik was op zoek naar een waterpomp voor een speciaal project. Na behulpzaam telefonisch contact tot een beslissing gekomen en de volgende dag (zoals geadverteerd) mooi in huis. Product werkt uitstekend en de ervaring was fijn.

mijn ervaring is gematigd.

De website zelf is niet echt helder. Het kost enige tijd voor je gevonden hebt wat je zoekt. De medewerkers zijn overigens uitermate vriendelijk en behulpzaam. De transportkosten zijn hoog zeker als je die relateert aan het bestede bedrag. O je nu voor 10 of 100 euro bestelt dat maakt voor de transportkosten niet uit. Die blijven 6,95 euro.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM