miste wat

mijn ervaring met Waterpompshop is goed alleen miste de teflon tape die wel op de bon stond maar niet is geleverd - puntje

Uiteindelijk ok

Ik heb 4 maal moeten mailen en 2x bellen om de juiste informatie te krijgen. Wist wat ik wilde en zocht bevestiging. Uiteindelijk kreeg ik dit en had ik vertrouwen om te kopen. Had ik ergens anders dezelfde aanbieding gezien en was sneller geholpen had waarschijnlijk daar gekocht. Inmiddels wil ik een uitbreiding en heb ik dezelfde ervaring.

Prima levering

Snelle levering. Jammer dat er een (gelukkig niet noodzakelijk) stukje was afgebroken

Boven verwachting goede service

Eerste keer dat ik hier iets bestel, ruime keus en erg snelle levering!

top

snel en correct wat wil je nog meer

Tevreden en vlugge levering.

Met een woord, perfect afgehandeld, en een vlugge levering. Ik ben tevreden.

Aanrader , overzichtelijke site en snelle levering

Duidelijke handige site , goede productomschrijving , vertrouwde betalingsomgeving en snelle levering tegen scherpe prijzen

Snelle levering, goede pomp

Een goede waterpomp voor een nette prijs. En zeer snel geleverd.

Ok en snel

Hele snelle levering van een prima pomp

Ik heb twee maanden moeten wachten op mijn bestelling is erg lang

Ik heb 467,63 EURO betaald en daar begon ik mij zorgen over te maken omdat er geen vooruitgang in de levering zat.Maar nu is alles geleverd en ben blij dat alles afgerond is.

Perfect geregeld en op tijd !

Al meerdere keren bij de Waterpompshop bestellingen gedaan altijd na alle tevredenheid.

Zeer snelle service, binnen 14 uur bezorgd.

Makkelijke overzichtelijke webshop, eenvoudige betaling en de bestelling is goed te volgen. Voorbeeld voor andere bedrijven.

Gewoon top!

Gisteren besteld vandaag in huis, wat kan ik nog meer zeggen. Was gewoon top! En een goede prijs voor de pomp.

Na binnenkrijgen van defect apparaat dit gemeld en direct (1 dag later) een nieuwe ontvangen!

goeie service en snel bezorgd

Goeie ervaring

Super snel

Eerst gebeld om informatie over het vervangen van mijn oude cv pomp voor de vloerverwarming. Mijn oude pomp is een onbekend merk. Dus welk type heb ik nodig ter vervanging. Men heeft dat voor mij uitgezocht de volgde dag al een voorstel. Enkele dagen later heb ik de pomp besteld en de volgende dag in huis. Vandaag ingebouwd werkt prima.

Zondagmiddag pomp defect gegaan grondfos 100 32 180 zeker geen goedkope pomp. Einde middag nieuwe besteld en maandagmiddag binnen gelijk vervangen. En alles werkt weer bedankt! Top service

Snelle correcte levering

Prima webshop

Simpel bestellen en snelle levering.

helder advies

enkele vragen gesteld advies voordat ik keuze kon maken . Direct en helder beantwoord

Super snel en simpel

Duidelijke website met veel keus tegen concurrerende prijs. Geen handleiding in de doos..jammer

dik tevreden met mijn nieuwe pomp

duidelijke afbeelding met gegevens supersnelle levering !

Snel de juiste pomp in huis

Even gebeld om zeker te weten dat ik de juiste pomp voor ogen had. Daarna besteld en 2 dagen n later jn huis.

Ik heb gisteren de pomp vervangen en dat is geweldig gelukt.

Door de uitgebreide video's was het gemakkelijk om de pomp te vervangen.

Snel besteld en nog sneller geleverd!

Had zelf al een idee welke hydrofoor ik aan wilde schaffen. Met de keuzehulp op de homepagina was het snel bekeken. Heel erg handig en een erg duidelijke site. In 1 woord, Top! Ga zo door mensen.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM