Na bestelling geen reactie

We hebben een bestelling gedaan dat ging goed en snel, gedeelte van de bestelling was fout. Na 3x mail sturen ivm retour zenden krijg je alleen 3 maal mail ivm Corona kan het iets langer duren als normaal, als 3 weken iets langer als normaal is. Kijken als factuur betaald moet worden Hoelang dat mag wachten.

Waterpompshop maakt haar belofte waar

Op de site stond al dat het wat langer kon duren ivm corona een drukte. Net voordatik wilde gaan informeren, kreeg ik een bericht dat de aanzuigslang alleen nog in 7m te leveren was. Daarna is alles vlot geleverd, de meerprijs werd niet in rekening gebracht. Kortom: duidelijk en bovendien uitstekende service!

Goed geleverd

De pomp is goed geleverd maar niet de volgende dag als beloofd maar na 3 dagen. Verder prima

prima service

de meeste artikelen zijn snel geleverd. Eén artikel heeft even op zich laten wachten. Het had fijn geweest als ik daarvan op de hoogte was gesteld maar mijn mail hierover is erg snel beantwoord en het resterende artikel is binnen de gestelde termijn alsnog geleverd.

Het kan beter

Ik heb de pomp betaald, en wilde hem ergens anders aan laten komen en dat is niet gelukt, jammer, zo moeilijk is dat niet om dat overzichtelijk te maken

Alleen maar goed.

Goed, goed.

Zoals het hoort

Duidelijke info op de site, handleiding van het product was vooraf te downloaden zodat ik alle gegevens had om te bepalen welke pomp ik nodig had. Levering precies zoals bij bestelproces aangegeven, dus alles precies zoals verwacht.

duidelijke website en uistekende vlotte levering

De keuze voor de DAB Jet 82 M is ons eenvoudig gemaakt door de duidelijke product omschrijving op de website van Waterpompshop. De aankoop is door Waterpompshop compleet gemaakt door de uitbreiding die ze aanbieden met de aanzuigslang met terugslagklep, de kabel met stekker en de teflon tape. De installatie van de waterpomp met toebehoren is goed omschreven in de bijgeleverde handleiding en is eenvoudig uit te voeren. Het is zeer prettig een duidelijke en complete bestelopdracht via de mail te ontvangen. De waterpomp voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. We zijn zeer tevreden met de aanschaf en correcte levering van de waterpomp.

Hadden een cv pomp en een rol tape besteld van 12 meter. Bleek echter maar ongeveer 50cm tape nog op de rol te zitten. Na een mail met foto en een grap en een grol werd er direct niet een maar 2 rolletjes tape naar ons verstuurt. super. dank jullie wel

Eerlijke en goede dienstverlening!!!

Betrouwbaar , snel eerlijk. Dus ik klaag niet!

In orde

Niets aantemerken

Super snelle en correcte levering!

Zondagmiddag een tank met pomp besteld i.v.m. rioleringsproblemen in één van onze blokhutten en zondagavond al een mailtje met de gegevens van de vervoerder! Maandag voor de middag tank en pomp in huis.

Snelle levering.

super

We zijn prima geadviseerd waardoor we nu een pracht pomp hebben.

Vriendelijke en adequate afwikkeling

Na het plaatsen van een bestelling bleek de opgegeven levertijd niet haalbaar en kon ik de bestelling annuleren. Vervolgens heb ik een ander product besteld waarvan ik zelf de order annuleerde (het was toch niet de pomp die ik nodig had) en omzette naar een nieuwe order voor een andere pomp. E.e.a. is door Waterpompshop goed begeleid. Zelfs het crediteren van de 2 geannuleerde orders verliep snel, binnen 5 werkdagen.

Duidelijk en snel

Goede informatie op de site, die je helpt om snel het juiste product te kiezen. En ook nog eens supersnel geleverd: 's avonds besteld, eind van de volgende morgen in huis, zelfs in coronatijd.

vlot en goed materiaal

Erg tevreden. Op website niet gelijk duidelijk dat de waterpomp zonder snoer geleverd wordt en dat je die er apart bij moet bestellen

prima pomp

goede ondersteuning en after sales

Snelle levering, prima producten

's Avonds net voor 22.00 uur besteld en alles de volgende dag al binnen ondanks de corona drukte.

Gewoon prima service

Goeie website, veel informatie, maakt kiezen makkelijk. Order netjes afgehandeld, snel geleverd.

Supersnel geleverd echt top

Volgende dag in huis

Duidelijke website met handige tips. Ook zeer snel geleverd

Volledig conform afspraak geleverd tegen goede prijs.

Gewoon tegen de beste prijs geleverd wat besteld is. Info over product was volledig.

kwaliteit en op tijd!

Goede omschrijving en advisering. Geeft duidelijk aan welk soort pomp het beste bij jouw thuis past. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Levering netjes zoals aangegeven op tijd!

gewoon goed

snelle levering, goed materiaal, werkt naar behoren

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM