Super geholpen

Vanwege coro a wad pomp niet op voorraad. Werd keurig aangegeven ,verwachte levertijd werd aangegeven en oom op tijd bezorgd.

Goed geholpen

Na een foutje van mij toch goed geholpen Daarna opnieuw besteld en netjes thuis bezorgd gekregen toppie

Snelle, keurige levering

Ik heb twee pompen besteld. Deze zijn zeer snel en keurig geleverd. de pompen zien er goed uit, maar aangezien ik ze nog niet nodig heb gehad, kan ik over de kwaliteit ervan nog niets zeggen.

Snelle levering en uitstekende service.

Zelfs na het bestellen van een verkeerde pomp, de volgende dag al de juiste pomp in huis. Grote klasse.

Vlotte leverantie.Moeilijk verstaanbare medewerker aan telefoon.

Lijkt goed bedrijf.Kwaliteit van het geleverde moet nog blijken.Vraag mij over enige tijd opnieuw.Pomp zou 2 zwenksproeiers kunnen bedienen.Voorlopig werk er maar 1 op....

goed en snel geleverd

Goede en snelle levering van de goederen en steeds contact via mail

snelle levering en goede communicatie

Waterpomp voor de tuin besteld en deze was snel geleverd en bovendien goede communicatie tav bezorging in Corona tijd

Begin van de middag besteld volgende dag had ik de pomp in huis.

top pomp ben er echt blij mee

werkt naar mijn behoren echt top ding

Fantastisch!

Klantvriendelijk, snelle levering, ruim aanbod, goede pomp, goede nazorg.

goede service snel geleverd.

goede service snel geleverd.

Bijna perfect.....

Snel en goed geholpen. Mooie pomp, perfecte water opbrengst. Aanzuigslang met koppeling . Alleen zat de andete koppeling erniet bij. Moest ik even voor nasr de winkel. Misschien handig om in het verkoopverhaal te vermelden dat met er ddekoppelingen los bij moet bestellen.

Prima, geleverd zoals besteld.

Door corona en droogte duurde het een paar dagen langer, maar totaal te begrijpen. Later nog wijziging in bestelling, werd direct verwerkt en een dag later bezorgd. Gewoon prima.

Waterpompshop heeft eigenlijk alles wat je nodig denkt te hebben.

Waterpompshop heeft een duidelijke site met prima producten en met duidelijke omschrijvingen om een juiste keus te maken. De verzending van de producten is niet sneller denkbaar.

Topshop

Snelle levering had het volgende dag in huis. Netjes verpakt. en prijs kwaliteit volledig in verhouding.

Zeer tevreden met de afhandeling van de opdracht.

Per abuis een verkeerd type pomp besteld, na ontvangst deze gratis kunnen terug sturen. Na constatering hiervan de juist pomp besteld en binnen enkele dagen is het bedrag van terug gestuurde pomp op mijn rekening overgemaakt. Hier herken je een professioneel bedrijf aan, snelle en prima service.

bezorging goed verlopen en pomp werkt prima

bestelprocedure was eenvoudig. levering en bezorging prima met behulp van instructie op internet makkelijk te installeren, alleen jammer dat de dubbele nippel ontbrak om de persslang aan te sluiten

Hele goede en stille pomp

Goede aanbiedingen en werkt naar behoren

Professionele apparatuur en benodigdheden

Duidelijke informatie op een overzichtelijke website. Tevens duidelijke (youtube) informatie over hoe aan te sluiten van de beregeningspomp. Bestelling was binnen 1 dag in huis.

Snelle levering, maar pomp werkt niet feilloos. Nu zien hoe vlot de garantie wordt opgepakt.

Snelle afwikkeling

Goede website met inzichtelijke opbouw. Materiaal snel en eenvoudig te bestellen. Ook snel in huis.

Snel en betrouwbaar

Zelfs in deze tijd een snelle levering

Prima verlopen en product is zoals omschreven.

De ontvangst verliep snel en vlekkeloos. Derhalve ben ik prima tevreden over het hele proces.

Heldere en correcte afhandeling

Het product was niet op voorraad en de verwachte ontvangstdatum werd goed gecommuniceerd. De bestelling is op de verwachte datum geleverd.

gespecialiseerd op vervanging. niet op koppelingen.

Ik had een pomp nodig voor een zelf te installeren circuit vanuit mijn zonneboiler. Het was fijn geweest wanneer ook de koppelingen meebesteld konden worden. die moesten elders worden besteld. de videos voor werking en vervangingsinstallatie zijn heel behulpzaam. Verder...geen dure pomp. Misschien nog met meer nadruk vermelden dat de pomp waarschijnlijk niet geschikt is voor circuits met glycol.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM