Had beter verwacht

Website is goed. Prijs ook Levering supersnel. Echter kwam het thuis miet compleet. De aansluiting op de pomp voor een tuinslang was er niet. Die vind jij ook niet bij Gamma en praxis. Klantenservice gebeld. Alleen de voicemail. Ben nooit meer terug gebeld. Ik vraag mij af hoe het gaat als verdere problemen ontstaan in de toekomst

Snelle levering en alles compleet

Waterpomp gekocht. Ook al stond op de website dat de pomp niet voorradig was en ik hem pas woensdags zou ontvangen, kregen we het toch een dag eerder.

Goed contact en fijne service

Alles is perfect en snel toegekomen aan mijn deurtje.

Deze post zeer goed ontvangen. Op erg korte tijd is alles toegekomen. Waarvoor ten zeerste dank. Echter, de waterpomp die ik jullie op 7 april reeds verstuurde in ruil voor een Diverton1000 … helaas nog niets van gelezen of gezien. Ik sleur mijn lijf kapot aan emmers water. naar de groententuin Hopelijk regent het niet anders loopt mijn kelder snel onder water. Hoe dan ook zeker met dank. Bie.

uitstekende site en levering

sAvonds laat besteld, half 10 en de andere dag in huis. prima service

Correcte en snelle levering.

Zondag 11 uur besteld, ma. 11.30 geleverd, top.

Super snelle levering en overzichtelijke site

De site vind ik erg overzichtelijk. Goede prijs voor de producten en een super snelle levering in een drukke tijd.

ondanks de huidige crisis top service leveren is echt top!

Duidelijke site, duidelijke productomschrijving, accurate afhandeling van de bestelling en snelle aflevering van de order. Geleverde producten van goede kwaliteit en alles netjes verzorgd. Alles naar 100% tevredenheid!

Mijn pakket is nog niet toegekomen...

Ik kan moeilijk nu al beoordelen, vreemd dat deze vraag komt als mijn pakket er nog niet is? Daarstraks even met jullie gebeld, vermoedelijk ergens fout bij DPD maar meer wisten jullie ook niet. Dus voorlopig kan ik niet beter dan matig beoordelen.

Compleet en snel geleverd

De ene dag besteld en de andere dag geleverd. ik kon meteen aan de slag met het leegpompen van de put Pet je af!

Hij draai goed

Kijk ik heb in mijn werk veel met pompen gewerkt ook gerepareerd dus ik weet wat pompen zijn ik ben moteur geweest nu met pensioen de druk is goed hij word na twee uur draaien bijna niet warm

Super.

Buitengewoon snelle levering. 's-Middags besteld = inderdaad de volgende ochtend in huis.

ruime keuze snelle levering

Makkelijke keuze Snelle levering Wat ontbreekt is een duidelijke installatie instructie. Verder Prima pomp, draait nu perfect!!

Prima levering

Heldere website. Zeer gemakkelijk en efficiënt behandeld.

gemengde gevoelens

bestelling werd snel en correct afgeleverd. Maar hoe kun je nou zo'n tuinpomp leveren met enkel de aansluiting voor de aanzuiging, dus zonder aansluiting voor de uitvoer. Moest ik toch nog naar de Hubo toe...

Goed advies gekregen en daardoor de juiste keuze kunnen maken bij de aanschaf van onze installatie.

Het uitzoeken van een compleet nieuw beregeningssysteem is best complex. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden. Via mail kreeg ik steeds snel en duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Hierdoor de juiste keuze kunnen maken bij de aanschaf van pomp en toebehoren.

goed snel en vakkundig

overzichtelijke site, snelle levering

Supper snelle Levering

Wij hadden een beregeningspomp nodig, even gegoogeld én kwam bij jullie uit. We vonden direct wat wij nodig hadden....... Besteld, én ja hoor, volgende dag werd het al geleverd. (is al in gebruik, Perfect!!! )

super

binnen 1 dag nadat mijn vorige beregeningspomp kapot ging heb ik alweer een nieuwe pomp kunnen installeren, top.

Goed assortiment, prima prijzen, top service

Waterpompshop had genoeg keuze voor waterpompen, met duidelijke omschrijvingen en toepassing. Nog een mail met wat specifieke vragen omtrent mijn situatie gestuurd en binnen no time had ik een volledig antwoord. Besteld en de volgende dag in huis.

slecht. pomp is nog steeds niet toegekomen. we zijn bijna een week verder!!!!

bestelling vrijdag geplaats. ik heb begrip voor paasweekend en corona tijd, maar nu duurt het wel heeeeeeeeeeeeeeel lang

Goed advies, snel geleverd en een top product

Na het selecteren van de producten toch nog wat vragen en daarom even gebeld. Persoon aan de lijn was kundig en nam de tijd. Bekeek zelfs even de pomp in het magazijn voor wat details.

Super snelle levering

‘s Avonds vrij laat besteld. Het product was de volgende ochtend al geleverd.

Onze bestelling op vrijdagavond , circa 21.30 gedaan, hoewel er op de website staat voor 22.00 uur besteld hadden wij onze bedenkingen, maar geheel onverwacht was onze bestelling op zaterdagmiddag , circa 13.30 uur bezorgd.

21:45 besteld. Volgende morgen voor 10:00 in huis

91 Stationsplein