Snelle levering super service

Bij een vraag via de mail, supersnel antwoord 👍🏽

Snelle levering en via track and tracé is levering goed te volgen. Waar voor je geld.

Alles correct geleverd, levering duurde alleen te lang!!

levering duurde te lang!!

besteld volgende dag geleverd

Top, geregeld allemaal.

Beschrijving van producten komen goed overeen met wat je krijgt. Super. Pomput aangeschaft na het lezen van de andere goede recensies.

Snel en adequaat geleverd,

Voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen.

Makkelijk en snel te vinden op de side, snel thuis

Prima, een aanrader

Snel en goed !!

Snel geleverd , overzichtelijke site . Als het goed is zijn er inmiddels weer Twee stuks besteld . Vrienden en kennissen vinden het een zeer goede optie . Niet op vakantie/ niet van huis kunnen gaan vw Corona !!

Pomp besteld en was volgende dag al binnen. Gewoon doen wat zeggen. Top

Perfect geregeld en geleverd

Alles conform mededeling webshop

Proactieve houding!

werkt prima!!!

prima prima

Prima waterpomp en snel geleverd. Super tevreden.

Prima pomp

Gemakkelijk aan te sluiten en werkt prima

Makkelijk en snel

Mijn bestelling is de CV pomp DAB Evosta 2 40-70/180 geweest. Het is prettig dat er bij de afbeeldingen een tekening zit met de inbouwmaten. De levering was bijzonder snel, ondanks de corona perikelen.

uitstekend

Alles gaat zoals gezegd, geschreven en beloofd! PS. Alleen jammer dat ik akkoord moet! gaan met mijn persoonsgegevens om dit te melden! met vrolijke groet.

makkelijk besteld, volgende dag keurig afgeleverd cf afspraak

Prima webshop.

Veel kennis van zaken.

Een webwinkel, die telefonisch ook goed te bereiken is. Ze hebben me goed geholpen met goede technische kennis.

Prima website en snelle levering

Mijn verwachting was dat de pomp compleet geleverd werd inclusief zuigleiding. Deze is ook in de bouwmarkten zo maar niet verkrijgbaar. Dus nog een aanvullende bestelling noodzakelijk met extra verzendkosten. Dus wat wel en niet geleverd wordt zou ik duidelijker communiceren.

Duidelijke website

Snelle correcte levering

Prima maar...

Op de site staat "dat je gelijk kunt beginnen"echter moet er wel een droogloop beveiliging en voorloop stuk worden aangeschaft, wil de pomp optimaal werken. Toch weer €100,- extra. verder prima levering !

Vanaf .begin goed, al goed.

Tot heden nog alles goed

snel en goed

pomp geleverd na installatie slang niet goed (lekt) na mail gestuurd alles prima in orde binnen 1 dag nieuwe slang

Snelle levering, goede kwaliteit producten

De tuinslag 19mm van 50 meter is een nette prijs en werd binnen 1,5 dagen geleverd.

Snelle afwikkeling. Top artikel

Top artikel