👌

👍

alles naar wens

Alles naar wens. Volgende dag in huis

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Professioneel

zeer professioneel en gedegen geadviseerd mbt de aankoop

goede service

Zeer snelle levering en goede service enk3ele kere3n besteld.

Goede informatie, snelle levering, prima pomp

Zie boven

Prima organisatie hanteert goeie prijs en levert veel service.

Ik heb online een drukverhoger besteld inclusief montage, die met de volgende dag werd afgeleverd. Waterpompshop was enkele honderden euro goedkoper dan de rest. Op een bedrag van uiteindelijk duizend euro wel te verstaan! De vriendelijke monteur heeft hem drie dagen later perfect geplaatst. Vragen die ik daarna via de mail stelde werden binnen 24 uur afdoende beantwoord. Prima geregeld allemaal dus! Complimenten van een tevreden klant.

Geheel volgens verwachting!

Duidelijke omschrijving en uitstekende instructies over plaatsing van de waterpomp. Voldoet geheel aan mijn verwachting. Heeft mij installateuskosten bespaard. Top product geleverd!

Prima service ondanks dat het leek of de bestelling vergeten was.

Goed en snel geleverd

Er was allen een verkeerde postcode aan de track and tracé code gekoppeld na even een mail naar de klantenservice lag mijn mijn pakket al op het afhaalpunt , prettig geregeld

Alles ging goed.

Niets op aan te merken.

Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf, maar wat een geweldige service.

Ik had een DAB dompelpomp besteld, bij ontvangst bleek de pomp niet helemaal inorde te zijn. Telefonisch contact gehad en uitleg gegeven werd mij verzocht de pomp terug te sturen met het verzoek om een foto te maken van het ontvangstbewijs. zo gezegd zo gedaan, kreeg gelijk het bericht dat ze gelijk een andere pomp op gingen sturen. De volgende dag rond de middag had ik mijn nieuwe pomp in huis. Ik vond dit zo geweldig van dit bedrijf. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik kan alleen maar zeggen ga zo door.

Buitengewoon duidelijke instructievideo.

Snel gereageerd op mijn vraag ovwr montage.

Snelle levering en goed product!

Tot nu toe functioneert hij goed!

Prima pomp, razendsnel geleverd.

In mijn kelder stond meer dan 10 cm water. De pomp erin gezet en 10 minuten later was ie leeg. Zo is wateroverlast bijna leuk :-)

Snelle levering, hij doet het prima!

Precies wat ik nodig had om weer droge voeten te krijgen!

Goed aanbod en advies op materialen en snelle levering

Goed advies gekregen over toe te passen materialen. Prijzen op acceptabel niveau. Levering van de materialen volgens toezegging keurig op tijd.

Een prettige samenwerking geweest.

Op vrijdag middag bestel ik de pomp die ik al een tijdje nodig had. Het is de eerste maal dat ik een bestelling daadwerkelijk de volgende dag mag ontvangen. Fijn samen te werken met deze mensen. Spijtig dat het geen broodje is dat ik dagelijks nodig heb !

Supergoede service!

Einde middag had ik een pomp besteld, de volgende dag had ik deze in huis, super snelle service en afhandeling, ik ben zeer tevreden en beveel de waterpompshop zeker aan!

Vlotte levering. Top materiaal!

Super vlot geleverd (zondagavond besteld en maandagnamiddag geleverd). Het materiaal zelf picobello in orde. De pomp (DAB Easybox mini3) was vlot geïnstalleerd in minder dan twee uur. Dankzij de optionele aansluitslangen en wandbeugel. En het leukste van dit alles! De pomp is superstil!

Waterpompshop.nl is geweldig

Geweldige producten die jullie hebben

Duidelijke webshop!

Snelle levering netjes verpakt zodat het niet kan beschadigen ,en het product is boven verwachting!

Ruime keuze, scherpe prijzen en snelle levering!

Precies gevonden wat ik zocht, voor een scherpe prijs.

Sneller kan niet.

De keuze voor een pomp was in de avond snel gemaakt op de overzichtelijke website, maar toen ik de volgende ochtend een bericht in mijn mailbox vond dat het pakket was aangekomen bij de plaatselijke supermarkt vermoedde ik toch echt een foutieve melding. Met verbazing kreeg ik wat later de doos in handen gedrukt en kon ik direct mijn ondergelopen bootje leegpompen.

goed en snel geregeld

91 Stationsplein