Perfekt

Super snel geregeld & vriendelijke medewerkers.

geweldige service

Pomp ging defect na de garantietermijn. Toch een nw gekregen onder garantie. ...top

Groot assortiment, prima prijs

Op mijn vraag mbt een pomp keuze werd snel en adequaat gereageerd. Pomp werd keurig de volgende dag geleverd en direct in gebruik genomen. Pomp doet wat beloofd werd: pomp m’n kruipruimte automatisch droog tot op een paar cm water wat voor mij acceptabel is.

Prima advies en snelle levering

Koppelstuk op dompelpomp met terugslagklep gaat zwaar, universele slang voor afvoer is aanzuigslang met korf en terugslagklep. Moet je wel even verwijderen. Advies meesturen? Scheelt zoeken naar oorzaak probleem!

Prima pomp

Ik heb de pomp pas aangeschaft maar wat een verademing tegenover de pomp die ik eerst had. Hij doet het goed en je hoort de pomp niet eens!

Goede pomp, goede prijs en snelle levering

Goede pomp, goede prijs en snelle levering

Mooi product en snelle levering.

Pomp is prima en de levering gaar super snel.

Goed, behulpzaam en klantvriendelijk

Ik wist niet hoe dat ging over internet bestellen en wat voor een pomp ik nodig had. Ze hebben mij geholpen met de pomp uitzoeken en hoe ik moest bestellen en betalen. Zonder deze hulp was het me niet gelukt en als het gelukt was dan had ik de verkeerde dompelpomp gehad. De pomp had ik na een dag en paste precies. Dank je wel voor die goede hulp.

Juiste levering na het selecteren van een pomp op een hele overzichtelijke site.

Goeie, duidelijke website. Gemakkelijk te bestellen. En snel geleverd. Zeer tevreden!

Snelle levering, duidelijke website

Uitstekende pomp

dompelpomp gekocht

snelle behandeling van de bestelling, prima prijs!

Goede SERVICE

Had wat montage problemen De chat werkte goed.

Scherpe prijzen en goede service

Scherpe prijzen en goede service. Al een aantal keer producten besteld op waterpompshop.nl en keer op keer de goedkoopste + snel geleverd. Vragen gesteld via de chat worden ook bijna real-time opgepikt en beantwoord. Zeker een aanrader!

teleurstellend

ik had een pomp uitgekozen die bij een waterstand van 12,5 cm waterhoogte zou aanslaan om te pompen , bij 14,5 cm deed hij nog niks, zelf de vlotter bij gesteld waarbij helaas de deksel is beschadigd

Snelle levering super pomp

Super service

Snelle levering, goede service en prijsniveau. Beslist een aanrader 👍

Kijk naar de score

Zeer snelle verzending, had een probleem direct retourbiljet ,waarna direct weer een goede pomp . Chapeau.

Zeer snelle levering

In het weekend besteld en toch maandagochtend al in huis

Snelle en correcte levering.

Goede pomp voor niet teveel geld.

Zeer snelle levering!

Zeer professioneel

Snel en goed en goede prijs.

Donderdagavond pomp besteld, vrijdagmiddag in huis. Degelijk verpakt en makkelijk aan te sluiten. Een uurtje proefgedraaid en pomp loopt perfect. Waterpompshop is zeer zeker een aanrader.

Zeer goede service!

Dompelpomp besteld... Levering van betreffende pomp had wat vertraging, wat duidelijk werd gecommuniceerd. Alternatieve pomp met hogere capaciteit werd aangeboden indien er niet gewacht kon worden op de bestelde pomp, verschil in eindbedrag door bedrijf op zich genomen. Snelle levering, uitstekende service in het algemeen

snelle levering. helaas was de verpakking stuk maar dit kwam door de pakketdienst.

Uitstekend product volgens belofte

Uitstekend product werkt nog beter dan verwacht Snelle levering en gratis toebehoren Beter kan het niet

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM