goede bedrijf en sneller geleverd dan gezegd

meerderen DAB pompen gekocht bij dit bedrijf, zijn super pompen, en een goede servers

Prettige afhandeling, goed meegedacht en een nette prijs

Prettig bedrijf dat goed meedenkt en waar nodig adviseert. Zeer scherpe prijsstelling en goede service.

mooie waterpomp

mooie webside met duidelijke informatie en afbeeldingen , gemakkelijk in gebruik en betaal service. alles keurig op tijd geleverd. ga zo door. top!

Snel geleverd en nog extra advies gekregen helemaal top

goede en snelle service

Door mij eigen fout verkeerde pomp besteld, na een telefoontje van nog geen minuut probleem opgelost. Pomp kon kosteloos retour, en volgende dag de juiste pomp in huis. Er werken mensen die weten wat ze verkopen.

geweldige service !

Na bestelling van een dompelpomp kreeg ik de volgende dag al een mail dat deze niet meer op korte termijn te leveren was. Ik kreeg het aanbod om een iets zwaardere {en duurdere }pomp te ontvangen waarbij de meerkosten geheel voor rekening genomen werden van Waterpompshop .nl dus top geregeld !

goedkoop is duurkoop, bezint eer ge begint

Goed advies, dure pomp gekocht. Eenmaal geplaatst gaf de pomp rare gegevens en functioneerde niet naar behoren. Foto's gestuurd en ze bevestigden dat de waardes onmogelijk konden kloppen omdat de aangegeven druk veel hoger was dan er op een waterleidingnet kon zitten en de pomp zelf die druk onmogelijk kon produceren. Met A van de waterpompshop gebeld, ik moest hem maar zelf maar naar de fabriek sturen. Retour nemen deden ze niet omdat de pomp al geïnstalleerd was geweest. Als pomp gerepareerd moest worden zouden ze de kosten van het repareren op zich nemen. Enkele weken later kreeg ik bericht dat er niets aan de pomp was maar wel een fikse factuur voor het nakijken en ik moest ook de retour zending betalen. Niet betalen dan zou ik de pomp ook niet terug krijgen. Betaald en pomp kwam retour. Tot mijn grote verbazing gaf de pomp normale waarden en werkte hij nu wel naar behoren. Gebeld met A van waterpompshop. Hij wilde echter van geen wijken weten, volgens hem was er nooit iets aan de pomp geweest en was het normaal dat ik alles moest betalen, zij werken niet gratis. Waterpompshop is goedkoop en ze zijn goed in verkopen. De service is echter waardeloos. Mijn advies: goedkoop is duurkoop. Bezint eer ge begint! Liever iets meer betalen en goede service.

Zeer klantvriendelijke medewerker

Ik belde met een kapotte pomp en werd zeer accuraat en vriendelijk geholpen. Een eerlijke oplossing werd geboden.

Pomp was gelijk volgende ochtend bezorgd

Pomp was volgende ochtend bezorgen en heldere beschrijven en makkelijk geplaatst Ter vervanging van mijn oude pomp van de stadsverwarming

De pomp doet het niet

De pomp werk niet. We balen.

Eerlijk advies en supersnelle levering

Na de eerste bestelling een vraag onzerzijds retour en bestelling gewijzigd. Nieuw product word eind van deze week in gebruik genomen, maar de verwachting is nu al goed

Scherpe prijs. Snel geleverd.

Product zoals omschreven.

Goede service!

Mijn bestelling had leveringsproblemen. Na contact te hebben gehad met de klantenservice is dit naar tevredenheid opgelost.

Op tijd ontvangen

Snelle en correcte levering

Wederom een bestelling geplaatst en zoals beloofd ook wederom snel en op correcte wijze de spullen ontvangen.

Zeer goed, s’avonds besteld en de volgende morgen geleverd !!

Na wat zoekverkeer op internet kwam ik op deze site uit. Alles staat duidelijk omschreven zodat ik makkelijk kon bestellen

prima geen probleem en doet het

Duidelijke website en snelle service

website vol met informatie en duidelijk opgezet. Levering de volgende dag en keurig ingepakt.

Snel geleverd voor de juiste prijs

Besteld voor 2100 de volgende dag in huis.

Snelle levering en vooraf goed advies gekregen via de hulplijn. Erg tevreden. Ook perfecte website met duidelijke omschrijving en adviesvideo’s.

Supersnel en uiterst correct

Mijn verwarmingspomp heb ik's avonds besteld en had ik de volgende middag in huis. Tevens kreeg ik op de website een héél goed advies welke pomp het beste mijn oude pomp kon vervangen. Deze was zelfs goedkoper dan degeen ikzelf op het oog had. Kortom eerlijk bedrijf die snel handelt... TOP

Geweldige service.

Nummer van oude pomp doorgegeven en binnen 24 uur een vervangend type voorgesteld gekregen. Na bestelling de volgende dag geleverd en werkt inmiddels naar volle tevredenheid.

Goed pomp draait prima.

Ik heb de pomp in een vloerverwarming zet gebruikt.

ongelooflijk snelle levering

ongelooflijk snelle levering van het korrekte produkt.

overzichtelijke site, snelle levering

91 Stationsplein