Een hele goede ervaring en snelle levering

ik heb een goede ervaring met waterpompshop want toen ik belde omdat ik er niet goed uit kwam ben ik heel goed geholpen en kreeg alle informatie en hulp die ik nodig had. bovendien ben ik heel blij met mijn waterpomp.

Prima en snel geholpen

Vooraf via de chat enkele vragen gesteld, netjes uitgezocht en beantwoord. Snel geleverd. Helemaal goed.

door de levering van uw waterpomp, vlug en goed, werkt mijn verwarming weer zoals het moet!

Duidelijke productinformatie en snelle levering.

toppie

Uiterst vriendelijk te woord gestaan bij het in winnen van telefonische informatie terwijl ik nog geen bestelling had geplaatst. Hier had ik wat aan. Uiteindelijk een dompelpomp besteld en deze inmiddels geinstallerd bij mijn huis in Frankrijk. Dank.

Vlotte levering int weekend geinstalleerd en mijn eerste indruk is positief sterke pomp

Zeer snelle levering, vandaag besteld morgen in huis

Duidelijke website, goede beoordelingen. Dus vertrouwd adres.

Prima zaak!

Na een razendsnelle levering van een CV pomp (minder dan een dag) had ik nog een paar vragen over het instellen. Deze werden zeer snel en met verstand van zaken beantwoord. Prima ervaring! Jammer dat ik maar weinig CV pompen nodig zal hebben!

Grandioos

Prima pomp voor redelijke prijs. Paste exact ter vervanging van de kapotte Salmson. Veel instelmogelijkheden. Goede informatie, ook via de site. Snelle levering.

Top geregeld

Geweldige service snelle reactie op de mail. Pomp besteld voor 22.00 uur de volgendag in huis en gemonteerd Foto gemaakt met in bedrijfstelling voor de retour actie. Antwoord diezelfde dag dat de 10 euro retour binnen een maand op mijn rekening wordt terug gestort met daarnaast ook nog uitleg en advies dat de interface van de pomp gedraaid dient te worden. Top service

heldere en duidelijke site, goed bestelproces,snelle levering

Goede voorlichting, snelle levering. Alles liep perfect.

Ik werd snel naar de juiste vervangende pomp geleid. Makkelijk kiezen uit een paar opties qua prijs en kwaliteit. Bestellen en betalen liep soepel en nog geen 14 uur later had ik de pomp in huis. Filmpjes op de site zijn duidelijk en hebben goed geholpen met het zelf vervangen van de cv-pomp. Ik had al een loodgieter al klaar staan maar heb hem afgezegd. Zelf doen ging sneller ;-)

Nog sneller geleverd dan aangegeven was!

Prima leverservice en een duidelijke site.

Super snel, goede prijs en duidelijke website

Nieuwe Dap pomp gekocht, uitleg op website was erg duidelijk. Zondagavond besteld, maandag morgen om 10u in huis!

Grote voorraad en snel geregeld

Pompput en een pomp gekocht. Deze werkt tot op heden perfect. Advies, telefonisch, was goed en daardoor tot koop overgegaan. Goedkoper dan de groothandel, snel geleverd. Goed geregeld dus.

Zeer vlotte en correcte levering.

Ik ontdekte dat de waterpomp voor de drainage put het niet meer deedt. Op vrijdag om 20.15 uur een nieuwe besteld en zaterdag middag 14.30 reeds geleverd. Direct aangesloten en geen omkijken meer naar gehad. Prima service en vlot afgehandeld.👍

Prima en snel

Prima en snel geleverd

Goed en snel

Goede informatie over de pompen op de website. Top!

Snelle levering binnen 24 uur.

De oude pomp werd niet meer gemaakt. Door contact op te nemen ben ik goed geholpen met het juiste equivalent. Dank daarvoor!

Goede hulp via de chat.

Door de goede hulp via de chat hebben we nu een goed werkend water systeem wat snel op druk is.

Prima levering, bestel procedure kan beter

(Zakelijke) webshop bestelling loopt dood, omdat het btw nummer verkeerd zou zijn. (Hij blijkt moeite te hebben met “NL” ) Na tel. Contact per mail besteld, met duidelijke vermelding aflever adres. Dat laatste is niet gebruikt, dus weer bellen en kan het nog net gecorrigeerd te worden. Verzend bericht zorgt dan toch nog weer voor verwarring, omdat dat nog het factuur adres vermeld wordt. Dus wel een paar zweetdruppels. Eind goed al goed en prima materiaal.

zeer goed

Goede website en goed product

Voor mijn vloerverwarming een vervangende pomp gezocht en gevonden bij waterpompshop. Op de website met de filters snel de juiste alternatief gevonden. De nieuwe DAB Evosta 2 was snel geinstalleerd. En draait naar tevredenheid.

Goede service snelle levering

Snel geleverd en gewoon goede kwaliteit

dank u voor de snelle levering en ons (letterlijk) niet in de kou te laten zitten.

Nadat, natuurlijk in het weekend, onze 20 jarige cv circulatiepomp de pijp aan maarten had gegeven was ik op zoek gegaan naar dezelfde circulatiepomp om deze te vervangen. Gelukkig heeft Uw website een tool om correcte vervangingspompen voor te stellen en een beetje research werd de magna 1 van Grundfoss aanbevolen. zondagmiddag besteld, maandagmiddag correct geleverd met de nodige toebehoren voor een simpele vervanging. Probeer hiervoor eens een technieker in huis te halen!!! Dank U wel om ons niet in de kou te laten zitten.

Duidelijke website en goede duidelijke uitleg vervanging pomp

Met behulp van het pomp keuze menu is het heel eenvoudig om direct de juiste vergelijkbare pomp te selecteren.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM