Duidelijke site, snelle levering

Eenvoudig te vinden, scherpe prijs. Snelle levering kortom wat je ervan mag verwachten.

Verdient een hele warme douche...uitmuntend!

Ik ben een leek op dit gebied. De service en advies die ik heb ontvangen is fantastisch. Na wat mailwisselingen zijn mij 3 CV-pompen aangeboden... waarbij is meegedacht over afmetingen en maten! Mocht hij nu toch echt nog niet passen, dan heb ik de toezegging dat ik hem kosteloos mag retourneren en krijgt u ofwel uw geld terug of een passende pomp. Waar vindt je deze service nog!!

Geniaal!!!!!!!

Ten eerste het bestellen ,de ene dag besteld de andere dag bezorgd. De pomp is geinstaleerd eenvoudig met een hele goede gebruiksaan- wijzing. Al met al in een dag gemonteerd. Ik ben uiterst tevreden! Paul van der Zande.

Zeer professioneel.

2 keer gebeld, snel opgenomen en vakkundig advies. Met name doordat er goed geluisterd werd en vragen gesteld werden. Pas daarna advies en oplossing. Gevolg: vertrouwen gekregen en besteld. Mede door eerlijke prijs (na vergelijk online)

Alles volgens afspraak!

Eenvoudig te bestellen, geleverd volgens afspraak.

Goed, duidelijke site, snel geleverd!

Snelle levering, goed verpakt en goede handleiding. De pomp werkt naar behoren!

Goede snelle levering

Levering inderdaad de volgende dag. Pomp van goede kwaliteit.

vlotte volledige en correcte levering conform verwachtingen.

makkelijke toegang tot website. voor mij een overzichtelijke site. en vooral van belang zijn de toelichtingen om zo de juiste keuze voor type pomp en accessoires te maken. Prima.

Perfect alles volgens de bestelling en op tijd

Nu al voor de 3e keer een bestelling gedaan. Kan het aanbevelen

Bestelt volgende dag thuis.

Bestelt volgende dag thuis.

Super snel binnen

Ik had een kapotte pomp van de vloerverwarming. in de avond om 9.30 uur besteld en de volgende ochtend om half 10 al binnen.

helemaal dik in orde

In het weekend besteld, en maandagochtend al bezorgd. Volgende dag kunnen installeren, roeiboot van de verdrinkingsdood gered.

Speedy Condales wat een snelle afhandeling en bezorging.

Hydrofoorpomp was kapot. Gelijk is nieuwe besteld . Andere dag in huis

Super snel geleverd

Super snel geleverd en vragen snel beantwoord via de whatsapp.

Snelle levering van artikel als omschreven.

Pomp van vloerverwarming stuk dus in de winter zsm een vervangend exemplaar nodig. Gevonden op de site van waterpomp shop. Duidelijke voorlichting en instructies met filmpjes. Ook nog een prima prijs. Makkelijker kan het niet. In de avond besteld en de volgende dag vroeg in de avond in huis via PostNL. Vloer weer lekker warm, dus iedereen tevreden. Nu nog zoeken naar de energiezuinigste stand dmv verstelling doorvoersnelheid zoals ook wordt aangegeven. Informatie bij de geleverde pomp is ruim voldoende, zeker als men eerst de instructiefilmpjes heeft bekeken. Let wel op de stroomrichting aangegeven op het pomp huis met een pijl, want de nieuwe pomp kan afwijken van de oude pomp. Pomphuis is eenvoudig te draaien, dat wordt ook aangegeven in de bijgaande folder. Al met al heel tevreden. Hoop dat ook deze pomp het 15 jaar uithoudt.

Goed advies en snel bezorgd

Ik wilde mijn inmiddels alweer 25 jaar oude pomp preventief gaan vervangen. Via mail contact gehad en een goed advies gekregen. Vervolgens direct besteld en ik had 'm de volgende dag al in huis. De bijgeleverde vulringen waren alleen wat te dik, dus ik heb bij de lokale CV installateur iets dunnere exemplaren gekocht. Mijn advies aan de leverancier zou dan ook zijn om in het vervolg 2 type vulringen mee te sturen. Het vervangen van de pomp was met de juiste vulringen goed zelf te doen.

Zeer goede ervaring , zal waterpompshop zeker aanraden aan ieder die een pomp nodig heeft.

Snel geleverd, duidelijke documentatie en montage richtlijnen en voor goede prijs. Pomp draai ondertussen al en ben zeer tevreden.

Alles verliep vlekkeloos !

Snelle en duidelijke website en verzending

Website is overzichtelijk, En goede uitleg filmpjes. En zeer snelle verzending.

Duidelijke website, snelle levering

Op de website staat een goede productomschrijving, en je vindt dus gemakkelijk wat je zoekt. Ook de instructiefilmpjes zijn heel handig. Levering was supersnel. Product is helemaal naar wens.

Helemaal goed.

Pompnummer ingevuld, 3 vervangers in beeld. kiezen. bestellen klaar. Filmpje kijken voor montage en instellen. In het echt is een oude pomp vervangen een heel ander verhaal. Muurvast kan het zitten. Je hebt 2 hele grote waterpomptangen nodig, en een paar klappen met een vuisthamer op de flens helpt ook.

fantastische service & verkoop

snel, accuraat & behulpzaam aan een zeer correcte prijs.

Goed product snelle levering

Goed product en snelle levering

Binnen 1,5 uur de hele kelder leeg

De kelder stond volledig, 1,5 meter hoog water, onder. Goed advies bij de pomp: binnen 1,5 was de kelder leeg. We gaan plezier hebben van de pomp. Alles keurig vezorgd.

Volgens planning afgeleverd en Super werkend ingericht.

Een scherp geprijsd product was uitstekend werkt

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM